| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 20:11 Заглавие: Видеокамера "SONY CCD-TR55E" |
|
|
| Колеги помагайте.Как се изважда на това чудо лещата с гумичката на визьора.Има един пръстен,който излиза напред и с леко движение се заключва да не се връща назад.На специална лепенка пише: Ако искаме да го извадим да следваме инструкциите в сервизното.Без да го извадя не мога да разглобя телевизорчето,където ми е проблема.Помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 22:24 Заглавие: |
|
|
имам една такава в сервиза която чака за едно зъбно колело.мисля че съм го вадил и не е голяма философия .гумичката си излизаше отделно а пръстенчето се завърта и се дръпва-понапъни малко.сигурно искаш да почистиш "кинескопчето"разглобявал съм доста и никакви проблеми не съм имал с ваденето. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 11:47 Заглавие: |
|
|
| Как ли не го дърпах,но "цаката" е друга -издърпва се леко с усилие обратно на заключващото и точно преди да стигне края намира паразитен канал ,през който излиза.Изтеклия кондензатор там беше сменен и "телевизорчето" сега таботи,но на основната платка имаше един още по изтекъл и направил доста поразии.В момента камерата записва звук,но не го възпроизвежда.Моля за схема,може и само на звуковия тракт. |
|
|
 |
|