|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
samisam Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 26, 2013 12:02 Заглавие: Авторадио CD/MP3 Телефункен Т570 - спира и тръгва randomly |
|
|
Здравейте,
Имам наскоро закупен автомобил с монтирано авторадио Telefunken T570.
Радиото е с падащ панел под който има светодиод и слот за СД карта.
Проблема е че когато светодиода мига, радиото работи, когато спре-и радиото спира. Нямам идея от какво се вилияе, когато я купувах собственика слагаше панела и тръгваше веднага. Сега след като сложа панела свети само бутона за вкл. но не тръгва. Днес си сървеше и в движение спря. Има бутон ресет, който натиснах (пак под панела) но няма ефект. Ако има нужда от ремонт според вас, ще ми е нужен и съпорт за серви за района на София, тъй като може би няма да мога да го извадя от касетата на колата. Нямам онези приспособления...
За контакти - 0894540030
Сервизи  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 26, 2013 12:06 Заглавие: |
|
|
| "randomly", "съпорт"? |
|
|
 |
samisam Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 26, 2013 18:49 Заглавие: |
|
|
| ststefanov написа: | | "randomly", "съпорт"? |
Когато сам реши, на случаен принцип, без да се влияе от нищо, поне аз не го свързвам с нищо-работа на двигател, отворена врата и т.н. |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 26, 2013 18:50 Заглавие: |
|
|
Да те хелпна, но дай поне един пикчър на дивайса и конектора.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|