|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
heliosss Активен потребител

Регистриран на: 20 Май 2012 Мнения: 85 Местожителство: Zlatica/Pirdop
|
Пуснато на: Пон Окт 28, 2013 9:37 Заглавие: tv 14GR1236/58 периодично изгаря ключовия в ИЗ |
|
|
Шасито, мисля че е GR1
... по информация, ключовия е изгарял 2 или 3 пъти за недълъг период.
Последно е работил с 2SK2750 - около 2 седмици. Проверих фусовете, около него, ценера и възстанових дефектните елементи.
В момента имам налични FQP5N50C i IRFPC50. Кой да му сложа?
... при отварянето, от шасито изпълзяха едно стадо буболечки. Не знам де го е държал.
И къв е проблема да се сложи оригиналното BUK или трябва телевизора да се направи с подръчни матриЯли и да се вземе парата пък после клиента кучета го яли?Да не говоря и че с някои полеваци на това захранване почва да му сработва защитата на бял екран.А ако вместо да мислиш беше благоволил да му напишеш състава щеше да се разбере кое е...Да не говоря че го пише и на етикета отзад  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 28, 2013 9:41 Заглавие: |
|
|
Докато не си изтреби хлебарките все ще гори. Те се пъхат точно на захранването, където е топло дори и на Standby.
И за тази ли елементарна тъпотия ще направиш тема? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
heliosss Активен потребител

Регистриран на: 20 Май 2012 Мнения: 85 Местожителство: Zlatica/Pirdop
|
Пуснато на: Пон Окт 28, 2013 16:33 Заглавие: |
|
|
... Работи перфектно със FQP5N50C, но - без хлебарките.
Филипов, приемам, че темата не е от "най-престижните"! Просто не бях попадал в подобна ситуация / а може би е трябвало?! /........
Благодаря, все пак! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|