|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 31, 2013 14:45 Заглавие: |
|
|
И ква информация те интересува??Някаква ли...Кво-не работи ли,само бутона дето връща програмите назад ли му не работи или Бог знае кво??И що трябва човек да ви вади думичките с ченгел все едно че проблема е мой и аз съм на зор,а не ти???Мога да предложа ново.Цената ти е на лични.То си има и процедура за "сдвояване" с телевизора с червен и син бутон(едновременно на десет санта от логото).Сигурно и тя не е правена...
И си изпиши модела коректно(с края му)!
P.S.Прочете си личното съобщение,мина един ден-не благоволи нито да си изпишеш модела коректно,нито да дадеш доуточнения за дефекта.Катинар!И официално предупреждение за неспазване на мод.забележка!Не знам защо си мислите че ги пишем тия забележки ей така щот си нямаме никва друга работа!  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|