|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 03, 2013 12:09 Заглавие: С риск да отнеса бан... |
|
|
Търсих в гугъл и не намерих. Нито на кирилица (български и/или руски), нито на латиница.
пп. Ако си беше написал името, за да зная кой ми е локнал темата, щях да ти го напиша на лична.
Ако не беше локнал темата, щях да ти го напиша в темата.
Очевидно обаче си се постарал, който и да си, последната дума да е твоя, или да наруша правилата, отговаряйки ти.
Е... наруших ги.
ппп. Пробвах "Замяна на TDA6107Q с TDA6107AJF", пробвах "TDA6107Q замяна", пробвах "TDA6107Q замена", пробвах "TDA6107Q replacement".
Какво трябва да напиша, за да ми излязат 20-те резултата дали TDA6107Q се заменя директно от TDA6107AJF?
Напиши ми ти какво пишеш на търсачката, и имаш шише ракия от мен. Ако обаче търсачката не ми изкара нито една тема, ще бъде редно да отключиш и да върнеш темата ми.
ппп. А аз отделно на ръка, когато отида на адреса, ще взема и двата чипа, и ще пробвам, но нищо не пречеше да оставиш темата ми няколко часа. Можеше да се окаже, че някой колега е правил вече това, за което питам.
пппп. Ако решиш - банвай. Във теб (в конкретния случай - анонимен модераторе) е ножа и брадвата. Дали е право или криво - не съм аз човека, който ще коментира.
Що лъжеш????Всеки един път когато ти бъде заключена или преместена тема почваш да ми бомбардираш ЛС с празните си приказки.Обикновено по 3-4съобщения едно след друго с дървени философии и локуми на тема кво би направил ако си бил имал насока,схема,дъмп...(които обикновено седят на един клик разстояние в търсачката, файлообменника или танята,но ти обичаш да ти бъде поднесено наготово).Без въобще да попиташ дали някой е в настроение да ти слуша глупостите,без да се замислиш че папката за ЛС на модераторите не е кошче за боклук за "творчеството" ти.И сега не направи изключение.
Ми написах ето така в гугъл-
"TDA6107Q TDA6107AJF".И излезнаха тези неща,примерно...
линк
линк
линк
линк
линк
линк
...
То много сложно  _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 03, 2013 19:35 Заглавие: |
|
|
TIReX - и аз до разликите с усилването стигнах, и понеже не съм пробвал, не зная, и не искам да се изложа, правейки подобни проби пред клиента, не отидох днес. Ще си купя в понеделник чип с точната буква, и ще видя какво е.
takiev - в НБС не се бях сетил да погледна. Стара любов сме с някои от основателите му, но това не е причина да игнорирам знанията на толкова много колеги, от повечето (поне 95%) от които съм видял само добро.
Благодаря и на двамата за написаното. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Нед Ное 03, 2013 20:09 Заглавие: |
|
|
И двете схеми 6107 / Q i AJF ///съм ги сменял безпроблемно! Това изобщо не е проблем--слагай каквато имаш!
Успех!!!  _________________ skype; takiev46
ТВ Сервиз
0887-899-562 |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 03, 2013 20:15 Заглавие: |
|
|
Takiev... да имах отговора ти до 12-13 часа, да съм го пуснал телевизора. Сега ще почакат до утре привечер.
Благодаря ти още веднъж. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|