| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 13:05 Заглавие: |
|
|
Лошо няма .Аз съм от "БОТЕВ"  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 13:46 Заглавие: |
|
|
Само Ботев!!!  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 18:40 Заглавие: |
|
|
Хей!!! Вие там от Пловдив много много не надигайте глави.От сега да ви е ясно че тази година ще вземем всичко и купа и титла.Така каза Гриша Ганчев още миналата година.Я си спомнете хубаво......ЛИТЕКС да не е селски отбор ?  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 18:57 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Хей!!! Вие там от Пловдив много много не надигайте глави.От сега да ви е ясно че тази година ще вземем всичко и купа и титла.Така каза Гриша Ганчев още миналата година.Я си спомнете хубаво......ЛИТЕКС да не е селски отбор ?  |
САМО БОТЕВ!!  _________________ home studio |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 19:05 Заглавие: |
|
|
Не мислите ли, че темата е доста сериозна (въпреки, че се намира в този раздел) и подобно развитие едва ли е подходящо.
Оценявам чувството ви за хумор, но все пак....? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 19:30 Заглавие: |
|
|
Слагай овреме катинара че ще оттървем козите. :lol: _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 19:48 Заглавие: |
|
|
Слагането на катинара не е вариант (не ми е и във възможностите в този раздел), още повече, че почти всички от изказалите мнение в темата имат желанието субекта който я пусна да има право на отговор.
На мен лично ми е изключително неприятно когато подобни хора си позволяват да размахват пръст при това без каквото и да е основание.
Подобни неща: | Цитат: | Предупреждение:
Ако до една седмица не изтриете от този форум темите или качените от вас файлове, свързани с продуктите, поддържани от КиК Сервиз, ще ви бъде преустановен достъпа до нашия сайт. При повторно нарушение ще се налагат и сериозни административни и финансови мерки!
Към модераторите и администраторите на форума - имайте в предвид, че обмяната на тези файлове чрез Вашия сайт води до нарушаване на Закона за Авторското право и сродните му права и съответно до възможност за търсене на отговорност и от Вас... |
Подобни неща изобщо не са ми по вкуса.
Това, че си редуцира първия пост изобщо не ме устройва като достоен вариант за човек който има нещо между ушите. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 12:57 Заглавие: |
|
|
Какво толкова му умуваме?Има си адвокати за тази цел.
Само си губим времето с глупости.
Някои хора от София са се самозабравили и си мислят ,че те ще са и само те.Както в старото време.Но вече не става.
А и много е ясно ,че никой не може да ми забрани да предавам на някой каквато си искам информация.
Те да не мислят че това попада в закона за класифицираната информация.
Авторски права.......Дрън,дрън....... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 14:48 Заглавие: |
|
|
Незнам но като че ли човека си успя с заканите защото вече от споменатите сервизи се въздържат от каквато ида е било информация.Съдя по това че един колега ЕРОЛ цяла седмица очаква да му се каже как се влиза в сервизен режим на НЕО 2588 но има въздържание.Дано се окаже че не съм прав но аз оставам с друго впечатление....... _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 23:42 Заглавие: |
|
|
Много важно!Сигурно само КиК знаят как се влиза в сервиз на НЕО  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|