| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DMS_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 11, 2013 20:07 Заглавие: Philips MWT1231T 231T1SB/00 звук има, картина не |
|
|
Добър вечер,
проблема се разви последните дни. Става дума за LCD monitor/TV Philips MWT1231T 231T1SB/00. В началото картината изчезваше след час два работа, а в момента при самото пускане се вижда за кратко менюто HDMI/VIDEO/TV/PC в зависимост на какво е настроено.
Дистанционното работи, при аналогов сигнал звук се чува, но картина няма :/
Подмених кондензаторите в захранващия блок, като се надявах да е там проблема (въпреки че нямаше надути), но без резултат. Използва се за телевизор и към него има декодер.
Ще се радвам на всякакви предложения и насоки къде може да е проблема. Мога да приложа и снимка на платките, ако това е от значение. Поздрави. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 10:22 Заглавие: |
|
|
Така, със смяната "напосоки" на разни чаркалъци, ако го ремонтираш иди и си пусни и ТоТо ...
Пусни ОСЦИЛОСКОП и давай по схемата ! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 12:01 Заглавие: |
|
|
И, коя е схемата?
Ми снощи мануал там си имаше и днес по няква причина от Електротаня са го изтрили.Както и да е-вече го има в атача  _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
DMS_88 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 13:04 Заглавие: |
|
|
| Какво по-сладко от смяна на няколко изкуфели кондензатора? : ) Надявах се подобен проблем да има познати симптоми и решение, но ще гледам схемата няма как. В захранващият блок ли е по-вероятно да е проблема или не може да се отговори просто така? Благодаря за линка! |
|
|
 |
tsarvulan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 14:45 Заглавие: |
|
|
Дали не е по-добре да го закарате на сервиз ?Там имат уреди като осцилоскопи , мултицети и други с които се правят измервания за диагностика на проблема . Гадаят хора с други професии . Така само се трупат постове.Ако това е идеята -ок. _________________ -----------------------------------------------------------
Всичко което не е китайско е менте !
----------------------------------------------------------- |
|
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 17:24 Заглавие: |
|
|
| Уточнете картината ли изчезва,или гасне подсветката,което е по вероятно.Може би има лампа която не работи,и задейства защитата. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 17:30 Заглавие: |
|
|
"Ми снощи мануал там си имаше..."
Имаше го и когато реших да пиша...
zapad, силно ме подценяваш. В 99% от случаите предварително съм проверил инфото и линковете, които давам и ще давам! , да е ясно !! И, според правилника, схеми и мануали на стандартни устройства се качват в ОБменника!
Идея си нямам защо изчезна мануала от ТАМ. Възможна някаква случайност.
Възможни опасения от към ЦРУ-достъп до файла ...
Възможен негативизъм срещу "директни линкове" ...
Може би sbirov да се произнесе вещо по тези въпроси, той там е на ТИ.
Към последния пост: повръща ми се от подобни. ....
ДАЙ, посочи документация па пусни човека, ако е грамотен и способен да се оправя. ... И със "сервизите" -аман! Да показвам ли какви НЕграмотности сЪществуват ?! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 18:26 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | И, според правилника, схеми и мануали на стандартни устройства се качват в ОБменника! |
Първо разбери как стоят нещата, и тогава се хвърляй като коте на суджук _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 19:59 Заглавие: |
|
|
| Дай, бре, твойто виждане ? Аман. Дай да науча/им/ нещо ?? |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 20:24 Заглавие: |
|
|
Не си ти тоя, който ще ми държи сметка и ще му давам отчет _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
|