|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zaqq Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2013 20:54 Заглавие: Продавам Автотрансформатор 0-250V |
|
|
Автотрансформатор 0-250V, 2A. Руски, модел РНС-250-0.5, работи безупречно
Цена 25 лв. Запазен
гр. Пловдив
Предложения на ЛС или 0885095858
За страната - куриер, за София може и с мой транспорт (безплатно)  _________________ Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на мерак.
Последната промяна е направена от zaqq на Чет Ное 14, 2013 8:38; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Сря Ное 13, 2013 9:24 Заглавие: |
|
|
| Имаш лс. |
|
|
 |
Shulz Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 14, 2013 19:30 Заглавие: Re: Продавам Автотрансформатор 0-250V |
|
|
Последно - продава ли се или е запазен и ако е запазен, какъв е срока на запазване?
НЕ се отговаря с този бутон  _________________ Миро: В живота няма провали, а само уроци |
|
|
 |
zaqq Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 15, 2013 14:30 Заглавие: Re: Продавам Автотрансформатор 0-250V |
|
|
| Shulz написа: | Последно - продава ли се или е запазен и ако е запазен, какъв е срока на запазване?
НЕ се отговаря с този бутон  |
Колега, написал съм "запазен", защото имам определена уговорка с купувача относно изпращането. За мен една сделка е приключена, когато купувача си получи стоката, а продавача парите  _________________ Няма невъзможни неща, всичко е въпрос на мерак. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|