|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zikoziko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2013 14:43 Заглавие: Търся уредба AIWA Z-R900 |
|
|
Здравейте,търся да закупя уредба AIWA модел Z-R900 Принципно търся само уредбата без колоните понеже на моята и изгоря процесора и къде ли не я карах,но не могат да я оправят....някои ако знае къде мога да я закарам или има развалена такава,но процесора да е здрав,нека ми пише:)
От Перник съм,беше доста отдавна като се опитвах да я оправя и мина през доста "майстори" и вероятно в момента на нея не е нейния процесор,но номера на оригиналния процесор трябва да е LC8665605F477KAJ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2013 15:52 Заглавие: |
|
|
Мога да предложа нов процесор.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Ное 26, 2013 1:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zikoziko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2013 15:53 Заглавие: |
|
|
| Не разбирам много,но изтеглих схема на уредбата и на процесора пише друг номер-LC866560W.Има още един интересен факт свързан е с говорителите,на едни са с една пластмаса отпред на моите я няма и самата мрежа от пред е по различна,но уредбите са еднакъв модел...сигурно зависи къде е произведена самата уредба знам ли. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|