|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 26, 2013 0:14 Заглавие: DAEWOO DPL-37C3FB-Какъв е чипа на захранването. |
|
|
Здравейте, захранващият модул е FEL-37H. Генератора на основното захранване е с дупка по средата. Чете се само ,,598''.Схема на модула не можах да намеря / ако някой има линк моля да го посочи/ От GOOGLE в неподходящи изображения излезе подобно захранване /част от него/ и там чипа е L 6598 Дали да му вярвам, а и при това положение на чипа и единият полевак сигурно има и други поражения с две думи нужна ми е схема.не мога да схвана защо темата ми е в коша? Сигурно защото не описвам пълният състав на телевизора, но на мен ми трябва схема на захранващият блок, може и да е в състава на друг телевизор, а и мога да посоча само main board Т-борда е под ламарини, а също и инвертора и ако не се наложи въобще не мисля да ги махам. Или не е това раздела, в който нтрябваше да публикувам темата- в такъв случай можеше да бъде преместена в съответният раздел.С почит Емил Петров
Ааа не можеш да схванеш!?Ами как ще схванеш като си прочете модераторската забележка от поста,после я изтри и почна да се правиш на приятно разсеян.Та там пишеше да слагаш тук-таме интервалче и да напишеш чипа слято,та да ги лови търсачката.Пишеше и да си изпишеш модела вярно.Вместо това ти предпочете да ги изтриеш тези неща,да пофилософстваш в тази,па и да плеснеш още една също толкова безсмислена.И десет пъти да го напишеш така-няма да стане по-верен.Иначе да-чипа е този  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|