Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DAEWOO DPL-37C3FB-Какъв е чипа на захранването.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
emo-evropa
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 26, 2013 0:14    Заглавие: DAEWOO DPL-37C3FB-Какъв е чипа на захранването. Отговорете с цитат

Здравейте, захранващият модул е FEL-37H. Генератора на основното захранване е с дупка по средата. Чете се само ,,598''.Схема на модула не можах да намеря / ако някой има линк моля да го посочи/ От GOOGLE в неподходящи изображения излезе подобно захранване /част от него/ и там чипа е L 6598 Дали да му вярвам, а и при това положение на чипа и единият полевак сигурно има и други поражения с две думи нужна ми е схема.не мога да схвана защо темата ми е в коша? Сигурно защото не описвам пълният състав на телевизора, но на мен ми трябва схема на захранващият блок, може и да е в състава на друг телевизор, а и мога да посоча само main board Т-борда е под ламарини, а също и инвертора и ако не се наложи въобще не мисля да ги махам. Или не е това раздела, в който нтрябваше да публикувам темата- в такъв случай можеше да бъде преместена в съответният раздел.С почит Емил Петров

Exclamation Arrow Ааа не можеш да схванеш!?Ами как ще схванеш като си прочете модераторската забележка от поста,после я изтри и почна да се правиш на приятно разсеян.Та там пишеше да слагаш тук-таме интервалче и да напишеш чипа слято,та да ги лови търсачката.Пишеше и да си изпишеш модела вярно.Вместо това ти предпочете да ги изтриеш тези неща,да пофилософстваш в тази,па и да плеснеш още една също толкова безсмислена.И десет пъти да го напишеш така-няма да стане по-верен.Иначе да-чипа е този Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети