|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 11:35 Заглавие: |
|
|
При мен стана така:
Влезнах в офис1 който се намира на Пазарска 13 в Стара Загора и ги попитах дали имат хартия за термоваденки. Оказа се че тя не се наричала точно така но немога ти кажа как беше, но продавачката каза че с това прозрачното което ми даде се правели щампи по тениските и с лезерния принтер няма начин да не пренесе тонера на хартия аз и казах че ми трябва за платки а тя ме попита какво е това платка!!!! и там приключихме. Взех 2бр и си излезнах, но още не е дошъл реда да пробвам дали ще излезе нещо. Предполагам че ще се получи защото изглежда адски гладкото и ако се мине платката с по едра шкурка да се понадраска медното фолио би трябвало като изстине да запели за медта и да се отлепи от тва прозрачното, само дето на пръв поглед не ми изглежда че ще мога да го използвам пак и си миля че ще поддаде на температурата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 19:50 Заглавие: |
|
|
Тази хартия с UV покритие, не е ли същата, дето е по снимките и лъскавите списания? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 20:13 Заглавие: |
|
|
| Пробвах една такава хартия за щампи на тениски дето се гладят с ютия само че за мастилено-струен принтер и се оказа, че не става за платки, защото това лъскавото се отлепя от хартията цялото и се прехвърля върху тениската (респ. платката). Може и това, за лазерен принтер да е така, но най -добре да се пробва. |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 18:54 Заглавие: |
|
|
Извинявам се,забравих да допиша.правя оригинала на лазерен принтер,преснимам в/у хартията на копир машина.ютията на 90-100 градуса и става.неми е отлепяло фолиото до сега.Другата хартия която съм ползвал се продава в софия по магазините за печатарски консумативи пак за термопечат.тя може дасе ползва многократно лъскава е и без фолио.един лист 2/1м струва 8 лева.точното и име е хартия за трансферен печат. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
ToHu Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 0:29 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | Започвам да си мисля,че доста хора пишат измисленки или чути от тук-оттам неща представяйки ги като личен опит,което е много тъжно.  |
Ами .. това което е пробвано съм го казал, работи на 100% ....някъде съм дал и линк към описание на метода .. за друго не мога да гарантирам, имар разни идеи за оптимизиране на метода но .. вече не се занимавам сам да ги правя. |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 18:53 Заглавие: |
|
|
Колеги,докладвам търсете на WWW.PRINTUNION-BG.ORG/MEMBERS-BG..HTM .търсете фирма PRINTALUX.новините са 1.10 за лист 1/07метра цена 1.10 лева.успех  _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 19:31 Заглавие: |
|
|
Изчетах всичко и нищо не разбрах
Може ли някой да обобщи какво да правя зада стане! Само съм пробвал с обикновена А 4 хартия и не се отлепя цялото
лазерен принтер хюлет пакард 1200дпи става ли:?: _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 20:43 Заглавие: |
|
|
| Тодоре освен че си объркал линка(има две точки преди HTML) това една реклама на печатарска фирма и нищо за хартията....,а има адреси,добре ще потърсим. |
|
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 23:26 Заглавие: |
|
|
Четох и се чудих! Абе хора, с тия усилия, които влагате да направите една платка - ракета на Марс можете да пратите! Защо не ползвате фото път? Необходими са няколко неща да си набави човек и да знае чалъмите. Най важното е да имаш компютър, Protel (или нещо от сорта), мастилено-струен принтер, паус, флакон фоторезист (спрей), елементарен UV облъчвател (2-3 пури по 8W), сода каустик (разтвор на NaOH - от магазин за домашни потреби), железен хлорид и добро желание! От тия неща аз изкарвам чудесни еднослойни платки, които се влагат в сериозни изделия и минават за доста професионално направени. Е, разбира се, беше ми необходима една година, за да открия, както казах по-горе, чалъмите! Но на вас, ако се интересувате, няма да ви трябва толкова време - ще ви дам готовите отговори. _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 10, 2005 9:33 Заглавие: |
|
|
Казвай веднага как си приготвяш разтвора за проявяване с висока точност,че това е най важното и колко минути светиш и от какво разсстояние и с какви точно лампи.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|