|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
al_at Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 27, 2013 21:28 Заглавие: |
|
|
Е, въпросния User Guide аз поне го прелистих набързо, още преди първия ми отговор. Не открих нещо, което да помогне за конкретния случай. Полезната информация, засягаща случая, е, че с F2 се влиза в BIOS, че с Fn+F7 се превключва между вграден екран/външен монитор и че с F11 се избира boot - устройство. Според Ichko Fn+F7 работи само след зареждане на ОС. Освен това няма описание на BIOS, така, че да може на сляпо да се стигне до избора на монитор, да е external или both, или до set bios to defaults. Ако съм пропуснал нещо, моля да бъда поправен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 18:45 Заглавие: |
|
|
Хайде пак започнахме да си обясняваме колко сме мързеливи и като следствие от това – неграмотни. Може и да е така. Все пак не мисля, че в ръководството за потребителя (поне аз така си превеждам User Guide с моя скромен английски) е мястото, където ще намеря обяснения как се работи с лаптоп със счупен дисплей. Всички настройки посочени там предполагат стартирана вече операционна система. Това, което е описано в споменатото ръководство, то вече отдавна е направено – телевизорът е свързан като външен монитор и си работи.
П.П.Не обърнах внимание, че темата е минала на втора страница и там al_at е изказал долу-горе същото мнение _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 19:32 Заглавие: |
|
|
| alfa написа: | Пробвай с компютърен монитор още отначало, не с телевизора.
Може ТВ-то да не поддържа видеорежима, който е в началото. |
Това опита ли? |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 28, 2013 20:04 Заглавие: |
|
|
Това направих още преди да пусна темата, но не се получи. _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 03, 2013 13:48 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Хайде пак започнахме да си обясняваме колко сме мързеливи и като следствие от това – неграмотни. |
Нотка на засягане ли усещам? Ако е така, моля за извинение! Неволно е!
Темата е поставена "потребителски" и затова върнах такъв отговор. Но в случая и той е достатъчен, стига човек да се позамисли и направи съответните изводи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|