Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнение за сушилня - ELEKTRABREGENZ TKF3500

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikigada
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 06, 2013 8:48    Заглавие: Мнение за сушилня - ELEKTRABREGENZ TKF3500 Отговорете с цитат

Здравейте Колеги, имам въпрос. Решили сме в къщи да купим сушилня за дрехи че цялата зима радиаторите на парното са заредени с дрехи. Попаднах на тази сушилня ELEKTRABREGENZ TKF3500 в един магазин за техника 2-ра ръка. Много запазена енергиен клас А консумация 1200 вата на етикета и т.н. Въпроса ми е какво ще кажете за марката защото аз за първи път я чувам, как стои въпроса с резервните части за тази машина. От магазина ми дават 1 година гаранция със последващ извънгаранционен сервиз но все пак ме интересува това, доколко е надеждна защото имам 2-ма сина и в къщи се пуска пералня почти всекидневно т.е. и сушилнята ще се ползва интензивно.

Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети