| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 10:53 Заглавие: Хлебарките |
|
|
В един компютърен форум ми зададоха въпрос: | Цитат: | | Здравей. Имам един нетрадиционен въпрос - имаш ли идея как да се отърва от хлебарките в техниката? Мръсните гадини се развъждат в телевизора, видеото, касетофона! Ужас! Питам теб, понеже си сервизен техник доколкото знам и вероятно си отвярал такива бъкани с гадини. Има ли отърване или не. Видеото ми вече не става за нищо, мамицата им гадна. |
Моля споделете своя опит изтреблението и неразвъждането им. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 11:35 Заглавие: |
|
|
не понасят миризмата на кореселин.имах няколко такива случая.измиваш с вода и веро,следтова спирт изсушаваш и накрая омазваш там където няма да направиш поразия с кореселин и се разкарват.остане ли малко от тяхната миризма пак се заселват. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 17:42 Заглавие: |
|
|
СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ!
Хлебарката може да живе до 30дни с откъсната глава!!!
Не умира от радиация!!!
Лично аз съм гледал как се разхожда свободно вътре в работеща микровълнова фурна ,без да и става нищо!!!
НАПАСТ БОЖИЯ!
Ако някой намери приемливо практическо решение, спокойно може да
претендира за Нобелова награда или Гинес!
В електрониката много обича процесорите!
След първото поколение хлебарки процесора умира,но гадовете
продължават да се множат.
Не знам нещо от което да бягат!
RAI
P.S.
А има и няколко вида мутанти с размер на бръмбари!!!
Последната промяна е направена от RAI на Нед Юни 05, 2005 8:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 18:59 Заглавие: |
|
|
И аз не обичам миризмата на коресилин
Морете ги по пътя 'до' техниката. Идеята е, ако става въпрос за собствения дом - стандартни методи по подстъпите към "къщата". Влезе ли един път - и в г.за ще ти се завре /с извинение/ . Никога няма да се спасим от гадини по апаратурата, ако самият "интериор" е пълен с тях. Едва ли може да се очаква, че всички клиенти ще се обучат за борба с хлебарките /и на хигиена в най-общ аспект/.
В унисон с това, което казва колегата RAI - много преди нас са живяли и много след нас ще живеят. Доколкото съм чувал, те са едни от "животните", които най-малко са се променили в течение на милиони години и са много устойчиви на всякакви въздействия. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 20:03 Заглавие: |
|
|
| RAI написа: |
Ако някой намери приемливо практическо решение, спокойно може да
претендира за Нобелова награда или Гинес!
|
Чехъла  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 21:47 Заглавие: |
|
|
Аз завъдих хлебарки с едно видео-докато му дойде реда излезли,и сега няма отърване.... Глобих клиента един флакон Раид,ама от време на време се виждат упорити оцелели екземпляри.
Пазете се и отваряйте апаратурата пред клиента веднага след като пристигне  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 22:07 Заглавие: |
|
|
Тези гадини се крият винаги на места в апаратурата където е топло-захранване и дисплей.на едно видео под дисплея извадих 48 броя-отврат.и то ги чистя отвън пред сервиза че ако ги завъдя-не мъ се мисли.Колегата е прав -отваряй на момента че иначе -ще си отгледаш колония.Голяма напаст-отврат направо  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 22:59 Заглавие: |
|
|
| В един руски форум бяха дали следната идея-слагаш устройството в хладилника вечер и на сутринта само изтръскваш погиналите тараканчета.Понякога като ремонтирам някой радиотелефон пълен с такива след ремонта хващам пистолета със разтопен полиетилен и запълвам всички възможни отвори в кутията ,че влезат ли пак вътре може да не се оправи повторно. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 23:10 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | ... запълвам всички възможни отвори в кутията .... |
А охлаждане
| ELP написа: | | В един руски форум бяха дали следната идея-слагаш устройството в хладилника вечер и на сутринта само изтръскваш погиналите тараканчета. |
Що така руснаците вечно по сложния начин решават проблемите...
А ако е телевизор?Пък и видео да е-след хладилника почва един конденз....по-вероятно е да унищожиш видеото  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 23:16 Заглавие: |
|
|
Е какъв конденз?
То при тях стайната температура е равна на тая в хладилника  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|