|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PYJACK Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 18, 2013 23:17 Заглавие: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО за професионалистите - Миникамера |
|
|
Здравейте. Пиша с надеждата, че ще се намери професионалист, който да ми помогне.
Купих 4 бр. различни мини камери (китайски), които искам да ги пригодя за моята работа. За целта, обаче трябва да се удължи лентовия кабел на камерата с поне 10-15 см. А за сега това се оказа сериозен проблем. Говорих с различни хора, но за тях е или трудно или невъзможно или хората предлагат да питам производителя за кабел и тн. Но всички тези варианти по една или друга причина не ме устройват. Пък и не може да не може!!! Сигурен съм, че в България имаме специалисти!!!
Проблемът е, че нямам представа на кой и къде да изпратя камерките, за да се удължи лентовия кабел.
Моля ви за съдействие.
Ако се намери профи тук сред вас ще бъда благодарен, ако предложите и цена за изработката.
П.П. Как да кача снимки от моя комп? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2013 10:01 Заглавие: |
|
|
| Кои професионалисти визираш - апаши ли - тук няма такива ! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 19, 2013 12:11 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Това, че темата е тук означава, че на АВТОРА е дадена възможност да си редактира поста в съответствие с правилата. |
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|