|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rathiot Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 06, 2014 1:12 Заглавие: Регулируем лабораторен захранващ блок |
|
|
Здравейте! Трябва ми схема на регулируем лабораторен захранващ блок с интегрална схема LM723, регулируем изходен ток от 0 до 26 волта и изходен ток 2 ампера. Вероятно никой няма точно такава схема, но подобна ако някой може да ми покаже ще съм му много благодарен !
То много сложно да и разгърнеш даташийта или да отвориш справочника по ТЗУ на Стефанов дето е закачен в стикнатата тема с книгите!А като те гледам как пак продължаваш да си нямаш никакво понятие от елементарни величини като сила на ел.ток,напрежение,мощност и прочие неща които се учат по физика в 7ми клас си мисля дали не е по-добре да почнеш с още по-елементарни книжки и статиите на тема електричество в уикипедия...Щото подозирам че в процеса на правене на въпросния блок бая електронни елементи ще намерят гибелта си  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|