| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 18:07 Заглавие: България - Хърватия |
|
|
Аре вече е второ полувреме
осрахме се пъвото но дано второто да го обърнем!!!! _________________ Господ прощава, токът - не!
http://drmelectronics.hit.bg/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
electronics Опитен потребител

Регистриран на: 15 Апр 2005 Мнения: 238 Местожителство: Бургас /Варна
|
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 20:23 Заглавие: |
|
|
Страшна тема  _________________ home studio |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 20:59 Заглавие: |
|
|
Напишете ако обичате какъв е резултата че не можах да го гледам мача. Паднахме или бихме ? :  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 21:44 Заглавие: |
|
|
| kleкнахме.......... |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 21:44 Заглавие: |
|
|
3:1 и познай за кой
Баси защитата баси чудото
Бидон със кисело зеле да беха сложили повече щеше да пречи  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
ама и Стоицата преди мача така се изхвърли, че сме супер непробиваеми ама май май нещо ни остъргаха
абе вече за нищо не ставами аз съм много разочарован от тоз Бербатов абе той голем селянин бре то аз да бях играл щях да съм по-активен от него.  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 22:00 Заглавие: |
|
|
нещо големите звезди се ос....ха.то да бяхме излезли с отбора от Горно Нанадолнище по добре щяхме да се представим.Ха сега да видим какво ще направи Камата дето се закани че "който не му се играе няма да е в нациионалния"  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 22:37 Заглавие: |
|
|
хахах ми няма да има национален значи  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 5:34 Заглавие: |
|
|
Момчета. Не се ядосвайте бре !Ако бяха били щяха ли да ни намалят данъците патентите ?няма нали.И се чудя на тия дето ходят и на стадиона да ги гледат какво правят там.Миналата година при подготовката си във Варна с Левски на Чиликов нали му откраднаха заплатата 22000лв платена му за месеца.Че кога тие ще видим не 22000 а 1000лв въпреки че работим от сутрин до вечер.
И второ.Като вземат да се оправдават че ако първи сме били вкарали гол щяло съвсем друго яче да свърши мача. Тръцки.Милан като поведе на Ливърпул още в първата минута и като му заби три гола пък какво стана накрая ?????
И трето. След това отпадане на Милан да сте чули че са махнали треньора да са ги оплюли в Италия???Няма нали ?И така трябва да бъде.Това е само един спорт.
Четвърто.След мача с Швеция вината била че били наказани Мартин и Стилян.Таратанци.Нали и с тях и с бонбеното ни нападение в Португалия паднахме с 5 гола.!!!!!
така че да са ни живи и здрави и футболисти и политици. Фани едните та удари другите. Ами дано по скоро дойде есента па да се съберем пак / както се говори че ще е на Хисаря сбирката / да си му ударим пак едно хубаво мероприятие че това ще ни остане.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|