|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
medion Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bogege Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 18, 2014 22:07 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Според мен причината е в трансформатора, но не съм сигурен..... предин него има ток, но на изходите мултицета не отчита нищо |
| Цитат: | | и идея ще ми е от помощ |
Моята идея е да се ориентираш към близкия сервиз!  |
|
|
 |
medion Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 18, 2014 22:17 Заглавие: |
|
|
Добре, дайте ми само информация как мога да проверя трансформатора дали със сигурност е от него? И преди съм се сблъсквал с неработещи захранвания, но със смяната на няколко кондензатора ставаше работота....най-малкото да науча нещо..
8. Отговаря се с помощта на бутона (отговор), а не с (цитат). Забранени са едносрични отговори, само с емотикони, цитирането на цял пост и картинки, както и цялостното цитиране на последния пост. Подобни постове - ще бъдат модерирани, а при системно несъобразяване - изтривани.
Сигурно и за смимките трябва да се подсещаме, както и за останалите правила за оформление на тема.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 18, 2014 22:47 Заглавие: |
|
|
Ремонта на уреди не се свежда до гледане за надути кондензатори и налучкване кое е дефектното.Ти не можеш да направиш разлика между ток и напрежение ама си тръгнал да ремонтираш.Айде нема нужда...Карай го на сервиз,както вече ти казаха. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|