Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за поялник ERSA MULTITIP 910BD 15W 230 W

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yanko8605
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 11:10    Заглавие: Въпрос за поялник ERSA MULTITIP 910BD 15W 230 W Отговорете с цитат

Здравеште днес ми изпадна този поялник

http://www.reichelt.de/ERSA-Loetkolben/MULTITIP-910BD/3//index.html?ACTION=3&GROUPID=549&ARTICLE=70008&SHOW=1&OFFSET=16& и искам да знам дали ще ми върши работа според вас като се има предвид че разполагам с поялна станция WELLER WHS 40D
Не разбирам много от електроника , но все по често взе да ми се налага, а и съм маняк на хубавото и търся компетентно мнение дали ерсата би ми била нужна... благодаря
Доло снимки на модела

http://prikachi.com/images/435/7008435P.png

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RM
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 14:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползвам 15W -TIP15 (закачил съм го на една китаиска станция ZD99) имам 2 ISOTYP-40W и 2 ISOTYP-90W от преди повече от 10 години, тези са изтумбени от работа, някога не ги изключвах с месеци . Имам и 16W (хареса ми че е с по тънка дръшка) но е в опаковка още, и RDS80 станция. Проблема при TYP15 е че човката не се закачва както при новите, а се налага да я стискам с клещите, за да се закрепят за нагревателя, от оези деиствия нагревателя така се е покривил и деформирал че ми е чудно как още работи ... но бачкат перфектно. Very Happy Още не съм имал изгоряла ERSA. Чофките си ги купувам от Германия.

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=84387&postdays=0&postorder=asc&highlight=ersa+rds80&start=20&topicshow=Помощ при избор на Мултиметър и Поялник
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
yanko8605
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 15:37    Заглавие: . Отговорете с цитат

Мисълта ми е след като имам тази станция на велер с тънка човка дали изобщо би ми потрябвала ерсата ... или функциите им се "препокриват "
Върнете се в началото
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 21:30    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен Ерса-та от снимката ми изглежда по добра от червения велер на снимката. Велера ми изглежда любителски модел, но на Ерсата пък ватовете са малко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
yanko8605
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 30, 2014 23:01    Заглавие: . Отговорете с цитат

а бе ще е добавя в колекцията си пък квото му дойде ...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети