Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за професионална апаратура
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gueswhoaz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: По света и у нас

МнениеПуснато на: Вто Фев 04, 2014 19:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми запознати сме с овърклока, запознати сме с полупроводникова техника и процесорна структура и затова ти препоръчваме това, което е напълно достатъчно за целите ти.

Аз принципно не се дразня на "колега", ама с какво сме колеги по-точно? Очевидно не си учил измервателна техника, не съм никак сигурен, че знаеш и защо ти трябват показанията на тоя мултиметър.

Пусни го списъка с техниката да се посмеем всички на поредната глупост от хора, дето не знаят какво им трябва за да постигнат целите си и купуват най-скъпото.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
paclevkov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 17:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да ви разказвам личните си неволи , нито пък исках даже да се отклоняваме толкова от темата. Доколкото ми е известно , форум-а е място в което можеш да споделиш / обмениш информация по даден въпрос с хора (колеги) , които могат да ти помогнат , без да търсят пари за съответната информация, защото в днешно време търсят пари и за да те упътят.

Доколкото виждам , гледате с пренебрежение към скъпата техника , или по-точно опитвате се да откриете недостатъците в нея , само заради цената й , или каквото и да е там. Всички знаем , че не винаги скъпото е по-хубаво и по-качествено , нито пък ме интересуват идеалите на Европейския съюз. Но за да си сбъдна мечтите , трябва да изпълнявам неговите условия.

Няма да ви поствам списък , който съм подбирал цяла седмица в изключително малкото ми свободно време за да ми се смеете на труда.

Иначе всички сме позитивни Smile
Темата е за ключ и благодаря за отделеното време. Поздрави на колегите , които ми споделиха информация относно мултимерите. Свършиха ми чудесна работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gueswhoaz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: По света и у нас

МнениеПуснато на: Чет Фев 06, 2014 21:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Форума е място за дискусия, не е задължително да получиш отговор или помощ. Wink

Не, не гледаме с пренебрежение на скъпата техника, всички тук знаят колко са важни точните измервания в някои области. Овърклока не е сред тези области.

Искаш да кажеш, че ЕС те задължава да купиш мултиметър за 500лв+, при положение, че и такъв за 20 лева върши работата повече от добре? Осъзнаваш ли колко абсурдно е това твърдение?

За протокола - никой не се смее на труда ти, а на причините, заради които ги подбираш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети