Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

програматор ORANGE
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:09    Заглавие: програматор ORANGE Отговорете с цитат

Първо се извинявам че това което търся не е пряко свързано с предназначението на този форум но тука има най много колеги които биха ми отговорили.Кажете някои деистваща парола за архивните фаилове на ORANGE.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:34    Заглавие: Отговорете с цитат

здравей.не разбирам какво разбираш под действаща парола.ако искаш да си го регистрираш от демо в работна версия-мога да ти пратя кей генератор.моят работи перфекто.и кажи за кой ORANGE става дума-1,2,3???
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:35    Заглавие: Отговорете с цитат

това бях аз Rolling Eyes
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Грешката е моя зададох неправилно темата .Свалям от саита им архиви които не могат да се екстрактнат иска парола.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:45    Заглавие: Отговорете с цитат

няма да стане.трябва да си регистриран-програматора ти да е закупен легално Wink като го купиш от тях ти дават парола и си член там на някъкъв си техен клуб-руска им работа-така че много трудно с това дето искаш да направиш.има и за нерегистрирани НО това всеки го има Wink
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Имах един колега които замина да работи в София той имаше достъп до червеното ниво без да е купувал продукт.Някои му беше дал парола за достъп.Когато една парола се ползва от много потребители я спират .Титоляра на паролата се смята за некоректен.Е аз търся такава парола която да не се ползва от много потребители.
Върнете се в началото
chenkete
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Севлиево

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 11:57    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз от много време съм им хвърлил око на архивите, но засега нищо не съм намерил.
Ако някой все пак се е докопал до нещо нека сподели
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 12:08    Заглавие: Отговорете с цитат

bai_tishan пусни ми в пощата демо версията и кеи ген .И ако имаш някои по лесен за изработка хардуер че оня с процесора дето го дават на снимка хич не ми се нрави.
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 13:40    Заглавие: Отговорете с цитат

ще ти пратя ORANGE 2-лесен хардуер и работи перфектно.Сега бързам че ще излизам -към 16.00 ще ти го пратя Laughing
dreadx
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 05, 2005 13:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Как си мислите, че може някакви архиви на сайта да имат тайна парола, като очевидно паролата е еднаква за всички, най-много да я сменят през определено време и да пращат новата на регистрираните потребители. И не може ли някой който има парола да свали всичкия софтуер и да го преархивира за тези които нямат парола..? ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети