| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2014 9:24 Заглавие: Европейски конкурс за Дърво на 2014 година |
|
|
В момента тече електронно гласуване за Дърво на 2014 година. В този конкурс има и Българско участие-Старият бряст в Сливен,който е на 1100години! В интерес на истината и част от другите участници са наистина забележителни! Ето линк,на който всеки може да подкрепи нашия участник: http://www.treeoftheyear.org/ _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vilsa Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2014 10:33 Заглавие: Много по-старо дърво - дъб - в село Гранит |
|
|
| В България има много по-старо дърво - дъб на 1600 години - в село Гранит, Пловдивско. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 11, 2014 23:23 Заглавие: |
|
|
Аз нямам нищо против това дъбът от село Гранит да бъде включен в конкурса през следващата година. Но за тази година като участник,така да кажем,в конкурса е избран сливенският бряст! Да подкрепим българското сега,догодина и всяка следваща година! Ако помислим,и двете дървета са си наши,български! Нито едно от тях не е по-българско! И независимо кое е участник в този конкурс,то се нуждае от гласовете ни! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
fyrtunko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 21, 2014 15:19 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с горния коментар и ще подкрепя каузата  |
|
|
 |
vilsa Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 21, 2014 15:39 Заглавие: Европейски конкурс за Дърво на 2014 година |
|
|
Аз също подкрепих българското дърво.
Само информирах, че дъбът в село Гранит е на 1600 години и вероятно е най-старото живо дърво на планетата. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|