| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krokotam Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 13, 2014 12:19 Заглавие: Търся неодимови магнити 2 бр кръгли - d50 мм |
|
|
Да са на нормални цени ! Трябват ми за високоговорители . Не държа на външният им вид . Дебелината около сантиметър - два . За контакти на лични . _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Promenad Нов потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 14, 2014 8:15 Заглавие: |
|
|
Мерси , там и аз гледах ама диамеър 50 мм не видях ? Или изпускам нещо ? _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
Promenad Нов потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 14, 2014 8:53 Заглавие: |
|
|
там цената без ддс е : Цена без ДДС: 76,43 BGN - все пак не купувам магнит с инвестиционна цел  _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 14, 2014 9:36 Заглавие: |
|
|
| А ти какво очакваш при положение, че борсовата цена на неодима е стотина долара за килограм? Вярно, в магнита има и други работи , но около 30% си е неодим. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 14, 2014 11:03 Заглавие: |
|
|
Трябва ли да си пишем глупости ? Аз каквото очаквам съг го написал в първият си пост ... другото е ... _________________ www.kondenzatori.com - сайт за продажба на кондензатори и електронни елементи . |
|
|
 |
|