| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hristo_kolev Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 20:35 Заглавие: Проблем със USB на компютър с дъно P5GZ-MX |
|
|
| Днес си пуснах компютъра и странното е че докато не е стартирал уиндоуса клавиатурата и мишката работят но след като зареди уиндоуса не реагират не само те а всички usb слотове.Аз съм със windows 7.Проблема е още по голям защото няма как да вляза в уиндоус за да видя дали е драйвер или нещо друго.Във биос си излиза че има включени usb мишка и клавиатура но след като зареди уиндоуса угасват.Някой със идеи как да оправя това без да се стигне до преинсталиране |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 21:09 Заглавие: |
|
|
Пробвай да ги включиш едно по едно след като зареди ОС ..... да няма проблем със някое от устройствата . _________________ От Blizoo - бягай на далеч |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 22:30 Заглавие: |
|
|
| Няма как да има проблем защото на друг хард имам XP и си работят нормално.Също пробвах PS2 и там същото нито клавиатура нито мишка заработват.Пробвах ги последователно и нищо.То ако успея да вляза във "Управление" ще се види ако някои драйвери липсват но не проумявам как ще стане.А има ли начин когато съм във XP-то да проверя дали няма липсващи драйвери на 7-цата от папката на Windows. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 22:39 Заглавие: |
|
|
Добре,
А какво си пробвал?
Windows 7 в safe mode? Да разкараш драйверите за чипсета? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 18, 2014 23:51 Заглавие: |
|
|
| И това пробвах и нищо единствено като изключа и пак включа мишката свети но не разпознава че има нещо включено.То каквото и да включа изобщо не реагира на какъвто и да е хардуер.Не знам как ще направя каквато и да е промяна във Window 7 като не мога да го управлявам.Нещо по дъното ако може да се направи нали има някакви пинове за настройки. |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 19, 2014 8:22 Заглавие: |
|
|
Windows 7 на същия хардуер ли е инсталиран !?
Сложи инсталационен диск на 7 и опитай това :
Опитай да възстановиш 7 цата към дата ,когато е работила с USB :
You press F8 during boot for advanced boot options and if all is well you should be able to boot into Windows Recovery. If not pop in the Windows disc and boot from that; it gives you the option to do a System Restore in there. If you have a Windows Recovery partition (which Win7 creates during install by default) then it should boot into automatically if your Windows install is unable to boot.
Джъмперите USBPW1-4 и USBPW5-8 премести в алтернативната позиция . |
|
|
 |
|