| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefanov Гост
|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 20:08 Заглавие: |
|
|
| благодаря на колегат че си направи труда да ми тьрси DAT фаилове ,но маи ще се отказвам от тази програма DAS нещо немога да я подкарам както трябва . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2005 21:18 Заглавие: |
|
|
| Проблема вероятно е "хардуерен". |
|
|
 |
stefanov74 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 17:00 Заглавие: |
|
|
ще сьм благодарен на колегата ако ме насочи за какьв по точно хардуерен проблем мисли че е , _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 21:22 Заглавие: |
|
|
| ОК! Но съобщи някой интеграл от видеото преди това. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 16:26 Заглавие: |
|
|
здравеите, значи LM2415 е краиният усилвател - сменял сьм го не е от него видеодраивера СХА 2067 управлява се от директно от главния процесор по I2C шина , и много скьм да си правя експерименти да го сменям , но предполагам че е от дьмпа защото с различните дьмпове различни цветове се появяват , бях писал по горе с единия има само син ,с другия има само зелен , виж не сьм намирал дьмп да показва само червен. _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 14, 2005 19:55 Заглавие: |
|
|
здравеите, сигорно ви досадих с този dell , искам да задам последен вьпрос бях забравил да спомена че бутоните за яркост се размениха т.е. при натискане на бутона за осветявяне се намаля яркоста а на OSD показва че се увеличава, някои знае ли защо _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
|
 |
|