|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
reingar-x Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2014 22:46 Заглавие: Въпрос за мултиметър Protek D440? |
|
|
| Здравейте може ли да ми кажете мнение за Protek D440,няма нищо написано за него а ми го предложиха и се двоумя.До колкото разбрах фирмата е корейска но вече не съществува. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2014 1:16 Заглавие: |
|
|
Здравей, Имам колега, който работи с такъв уред. Много е доволен от него. Помолих го, и той ми изпрати упътването за него.
http://dox.bg/files/dw?a=1fd8c7481e
По специални приложения намира, при измерване параметри по автомобилите. Обороти, измерване на импулси, коефициент на запълване, ъгъл на закъснение. Уреда има защита по претоварване и на входовете и режимите. За софтуера към компютър, обновяването на данните е 2 пъти в секунда. Има информация за него:
http://www.gigatest.net/hungchang/protek-d440.htm |
|
|
 |
reingar-x Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2014 11:57 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за отговора,до сега четох мнения за модела 506 който е уж по-висок клас.И мненията за него са уж добри да се надявам,че и при 440 ще е така.Той се води автомобилен,но аз ще го използвам за общи замервания,до сега съм имал само евтини китайски уреди и ми се искаше нещо по-свястно.За флуке не ми се дават толкова пари,макар да си заслужава,цените са доста високи бях си харесал даже 87 III,но 400лв за втора ръка.За сега не ми се дават,аз за protek d440 ми искат 80лв,ако е сполучлив модел мисля,че си заслужава. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|