| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 20:22 Заглавие: До колегите от Плевен и региона |
|
|
Колеги, мисля да откривам в Плевен монтажен център за автомобилна електроника и търся техник, който да работи в него.
Гарантирам добро заплащане. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 22:01 Заглавие: |
|
|
| Токио от много време мисля идеята за такъв център, и мислех да го правя моя реализация, но нямам нужните средства. Бих дошъл да ти работя дори и без заплащане! Просто ме гони големия мерак за тия неща, но сме надалече |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 18:01 Заглавие: |
|
|
| TIReX написа: | | Токио от много време мисля идеята за такъв център, и мислех да го правя моя реализация, но нямам нужните средства. Бих дошъл да ти работя дори и без заплащане! Просто ме гони големия мерак за тия неща, но сме надалече |
Ако познаваш колега,който да е от Плевен или региона, дай ми телефон да се свържа с него, защото нямам много време. Монтажния център ще се открива в края на този месец, а нямам човек за там.
Последната промяна е направена от Tokio на Пон Юни 06, 2005 11:04; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 20:23 Заглавие: |
|
|
В какво се състои по точно работата която трябва да се извършва ?Познавам доста момчета тука занимаващи се с електроника. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | В какво се състои по точно работата която трябва да се извършва ?Познавам доста момчета тука занимаващи се с електроника. |
Работата ще е да монтира авторадиа и тонколони, автоусилватели и туби, DVD устройства и евентуално аларми в автомобили.
Не се изискват кой знае какви познания по електроника. |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 21:03 Заглавие: |
|
|
| Нали ти казвам аз сам човека но сам много далече и още по-вече ще върша работата със желание, но сам малко далеч. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 21:20 Заглавие: До колегите от Плевен и региона |
|
|
| Tokio,а няма ли да откриеш и във Враца такъв център,че на синът ми му омръзнаха 100херцовите телевизори и все към автоелектрониката го тегли.Даже вчера си купи и лаптоп и вече рови в Нета за софтуер,а и намери цяло сервизно описание за нашето Мондео с всички механични и електронни настройки.За туби,усилватели и всякакви звуци няма да говорим,защото и аз се бутам 30г. с усилватели и това е семейна черта.Наистина търся работа за сина си-23годишен,спец по електроника,с наклонност към автомобилите. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 9:54 Заглавие: |
|
|
Токио питах няколко човека но не искат. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Vastodi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 20:08 Заглавие: |
|
|
В Плевен има няколко сервиза за монтаж на автоаларми и не са кой знае колко претоварени. Колкото до монтаж на авторадиокасетофони, CD плеари и тонколони, това се извършва в доста гаражи по съответните квартали. Не им се рискува на хората, които са вътре в нещата, да си оставят работата, без да знаят какво ги очаква.
П.П. Обърни се към модератора Филипов- той е вътре в нещата!! _________________ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 20:34 Заглавие: |
|
|
| Vastodi написа: | В Плевен има няколко сервиза за монтаж на автоаларми и не са кой знае колко претоварени. Колкото до монтаж на авторадиокасетофони, CD плеари и тонколони, това се извършва в доста гаражи по съответните квартали. Не им се рискува на хората, които са вътре в нещата, да си оставят работата, без да знаят какво ги очаква.
П.П. Обърни се към модератора Филипов- той е вътре в нещата!! |
Че аз никой на карам насила. Само питам, дали има желаещи, за предпочитане е да са безработни, така и аз ще дам своя принос за намаляване на безработицата у нас.
Монтажния център ще бъде на много стратегическо място и се очаква
да има работа за повече от един човек. |
|
|
 |
|