|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
atanaspopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2014 21:37 Заглавие: търся кинескоп за NEO1442 |
|
|
Здравейте,
Знам че е некоректно така, но телевизора не е при мен.
Трябва ми кинескоп за NEO 1442. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
atanaspopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 23, 2014 22:04 Заглавие: |
|
|
А ако е счупен кинескопа?
То понеже моделите при китайската техника значат нещо та....И къв беше проблема да си пуснеш темата тогава когато уреда пристигне при тебе??И съответно да можеш да упоменеш точен модел на кинескопа,точен модел на апарата(щото и него си го изписал грешно),тънкошиен,дебелошиен,плосък или не.Или може би всички тия изредени неща не значат нищо!?Пращай го да го носи на сервиз-от там поне ще му го потърсят по по-адекватен начин  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 24, 2014 9:45 Заглавие: |
|
|
И трябва да ни наспамиш всичките модератори?
Сигурно и кривината няма значение, сигурно и колко крака / вида на цокъла, както и омовете? Или прябва да гадаем дали китаеца не му е ръчнал трета употреба от монитор и е сложил някакви съгласуващи индуктивности / трансформатори? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|