| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mgbagera Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2014 11:37 Заглавие: |
|
|
| Какъв е смисъла след като има тук. И не са скъпи ... |
|
|
 |
mgbagera Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2014 16:26 Заглавие: |
|
|
Защо да купувам друго зарядно при положение че имам 10-тина бройки в шкафа.
Предпочитам да скалъпя нещо от тези дето имам а и не виждам особена разлика между, това в продавалника и посоченото по-горе от мен. |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2014 18:51 Заглавие: |
|
|
| Като имаш готови, отваряш едно, подбираш токоограничаващите резистори така, че тока на заряд при празни батерии да е 210ма, и си готов. |
|
|
 |
Funtast Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2014 19:44 Заглавие: |
|
|
| gakal написа: | | Като имаш готови, отваряш едно, подбираш токоограничаващите резистори. |
А като почнат да се презареждат батериите?
Има 2 вида зарядни: качествени и некачествени, линка от mishomvp показва типично китайско несполучливо зарядно...
Хубаво зарядно не можеш да си направиш, освен ако не си на "ти" с микроконтролерите, така че ти препоръчвам да си вземеш готово.
Един от начините да се разпознае е да има индикатор за всяка батерия по отделно, а не като повечето да иска 2(които са последователно и ако сложиш различни, едната няма да зареди, а другата ще презареди) за да почне да зарежда...
Мога да препоръчам Imax B6 ползвам китайски клон, работи перфектно, а и зарежда всякакви батерии включително оловни акумулатори и литиево-йонни... ...Не е добра идея за хора които не разбират, защото има настройки на напрежение и ток(а и на изхода са 2 кабела които сам трябва да свържеш)
ПС: По добре отдели 50лв за добро зарядно, което си заслужава, не си давай парите за китайски боклуци... _________________ 17години,
Upgrading myself! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 15, 2014 20:59 Заглавие: |
|
|
| Funtast написа: | | По добре отдели 50лв за добро зарядно, което си заслужава, не си давай парите за китайски боклуци... |
А май си дал и повече за боклуци.
| mgbagera написа: | | Защо да купувам друго зарядно при положение че имам 10-тина бройки в шкафа. |
Които естествено не работят. Така че успех с реалицацията на кочината. Животът е твърде кратък за да се пилее в подобни безсмислени упражнения. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Schemi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2014 18:44 Заглавие: |
|
|
Ако схемата ми работи,ще стане и за зарядно за батерий с някои промени на резисторите.

Последната промяна е направена от Schemi на Пон Апр 21, 2014 12:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|