Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся тхо за шаси 17.1

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 16:34    Заглавие: Търся тхо за шаси 17.1 Отговорете с цитат

Търся втора употреба HR8196 за CHASSIS TV 17.1
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 16:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога да предложа ново.Цената ти е на лични.

P.S.И ай да не ми обясняваш кво съм прочел и кво не съм. Evil or Very Mad

Последната промяна е направена от Bojilov на Сря Апр 23, 2014 18:19; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 18:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Адашче не си написал марката и модела на телевизора . Имам много телевизори в едно хале ,но не ми се отваря всеки телевизор да гледам за шасито какво е. Laughing

Exclamation Arrow И закво трябва да го пише,че нещо се не сещам при положение че има HRа и шасито!?И много ли е сложно да направиш така и да дадеш "Mostrar Usos" Exclamation Question
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 18:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Божиле много взе да прекаляваш, що ми изтри мнението, със какво съм нарушил правилата на форума или си мислиш, че ти е бащиния. Ако някой не пусне тема както трябва , и веднага го кастриш, а теб кой ще скастри че не четеш какво съм писал , или по-важното е да си продадеш стоката
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 23, 2014 18:57    Заглавие: Отговорете с цитат

С кво прекалявам???Че съм ти писал в темата ли???Или че ти изтрих откровеното заяждане??Вместо да подскачаш и да се пенявчиш кой кво кастрил,можеше просто да благодариш че ти редактирах заглавието съгласно правилата.Въпреки че никой тук не е длъжен да ходи след тебе и да оправя.А и за 10год. и 3хил.поста тук биваше да беше научил кви са правилата за оформяне на тема! Idea Май по-добре щеше да е наистина да кастря и да беше заминала в казаня.
А иначе не си ти човека който да ми философства и фъфли насреща в коя тема да се включвам и в коя не!Пиша където сметна за добре.Попитал си за нещо и ти е отговорено.Като те устройва офертата-ОК,като не-подминаваш и толкоз.Аман от хора считащи се за безкрайно велики и приемащи дълбоко лично че някой им бил писал в темата!То па все едно че е твоя-нотариален акт имаш ли за нея? Twisted Evil Тук си член на форума-форума е съобщество от хора и пишейки тук рискуваш някой друг да ти се включи и да ти пише в темата.Включително и такива люде,дето не ги обичаш или казват неща,които не ти харесват.Ако не искаш да е така-можеш да си направиш форум на члена-викат му "блог" и там да си пишеш на воля без да ти се меси никой!
Когато направиш толкова за този форум колкото съм направил аз и когато помогнеш на толкова хора на колкото съм помогнал аз-тогава ще ми се месиш къде да пиша и къде не!Колкото и нескромно да звучи.А не само да плещиш празни приказки и да трупаш постове във футболната тема.
И интересно че когато ви помагам в тематичните раздели-тогава нямате нищо против да се включвам в темите ви?Когато съм май единствения тук,който има гащи да вади сервизна документация от закрити оторизирани сайтове-пак нямате нищо против.Когато смучите наготово от Енциклопедията дето е на огромен процент мое дело и на един друг дето не изпускаш удобен случай да го захапеш-също.Когато се беше довлякъл в моя сайт без никой да те е канил и без да питаш "може ли,не може ли"-тогава пак бях много убав,нали?Ама сега понеже съм ти писал в темата-сега съм много лош.
Ако не ти изнася това че ти пиша в темите-ползвай червеното кръстче горе в дясно Exclamation Idea
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети