| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 5:07 Заглавие: Защо Божилов |
|
|
Божилов ЗАЩО ми изтри офертата за доставка на тунер ??? Споменаваш в заключената тема за празно шише Нещо не си догледал оферирам доставка на нов тунер като оторизиран сервиз на тази марка и имащ възможноста да помогна на колега Извинявай но това все още е общесвен форум и всеки има право да продава и купува без да нарушава правилата Нещо май си мислиш че този форум тук ти е бащиния и можеш да правиш каквото си искаш Ще ти кажа направо че си сбъркал реиса пич И чакам извинение за изтритата оферта и моля не си превишавай правата на модератор без да имаш основание за това Айде ако искаш дай ми бан но направиш ли това те предупреждавам приятелски че е включен хронометъра и времето ти на модератор и измислен търговец във този форум започва да изтича
http://prikachi.com/images/488/7290488U.jpg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
borovesnik Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 6:59 Заглавие: недоволството расте |
|
|
изцяло подкрепям колегата " fishev ".
Крайно време е тук, в този форум да има свобода. Та нали това е раздел "купува и продава" и целта му е да е в полза на съфорумниците.
Аз съм потърпевш - за 2014 имам една публикувана обява в раздел продава и беше заключена - "прекалявал съм с вехтошарската дейснот". На това здраве му кажи. В заключената тема не е посочено кой, кой точно свърши тази работа. Поне имайте доблестта като пишете нещо, па макар и модератори, то да не е анонимно.
Евала на колегата: "RC", с него съм провел личен разговор и той няма отношение по темата.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=96184&topicshow=%CF%F0%EE%E4%E0%E2%E0%EC%20%E0%ED%F2%E5%ED%E0 _________________ skype: bobito7804 |
|
|
 |
nikiwrc Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 7:24 Заглавие: Re: недоволството расте |
|
|
| borovesnik написа: | изцяло подкрепям колегата " fishev ".
Крайно време е тук, в този форум да има свобода. Та нали това е раздел "купува и продава" и целта му е да е в полза на съфорумниците.
Аз съм потърпевш - за 2014 имам една публикувана обява в раздел продава и беше заключена - "прекалявал съм с вехтошарската дейснот". На това здраве му кажи. В заключената тема не е посочено кой, кой точно свърши тази работа. Поне имайте доблестта като пишете нещо, па макар и модератори, то да не е анонимно.
Евала на колегата: "RC", с него съм провел личен разговор и той няма отношение по темата.
бравос
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=96184&topicshow=%CF%F0%EE%E4%E0%E2%E0%EC%20%E0%ED%F2%E5%ED%E0 |
|
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:08 Заглавие: |
|
|
Крайно време е Администратора на форума да се намеси ,ако иска форума да се развива в правилна посока .Случващото се в последните няколко години праща форума там където не му е местото .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
javor_vd Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:12 Заглавие: |
|
|
Прав е колегата fishev.
А, пуснеш ли тема, че търсиш нещо, Божилов на мига отговаря, че може да ти го осигури чисто ново и предложението ти е на лично съобщение.... определено не търпи някой друг да предлага услугите си.
Аз от доста време съм се отказал да пиша в раздела и във форума изобщо именно заради Божилов. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:25 Заглавие: |
|
|
| Все си мисля, че е комбина с Админа. И му бутва по някой лев. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:39 Заглавие: |
|
|
Първо се извинявам че нарушавам правилата и ще отговоря на всички в няколко отделни поста един след друг,но държа да се знае-кое за кой е без да стават дълги фермани.
Коцев,и ква е правилната посока?Да си пишеш простащините за черешите,да качваш в ремонтните теми снимки как пърлиш прасе и на Пампоров машината за сперма?Това ли е?
Не мога да разбера защо е това подскачане заради това че държа във форума да се пише технически издържано-със суфикси,модел-кодове и партидни номера.Имате си достатъчно места да демонстрирате простащина-нека тук поне да си остане чисто технически форум и да няма технически неграмотни писания.Впрочем знам-това е типично българска черта.Навсякъде в държавата ни е осрано-едно място е останало чисто и ще се съдерем да намерим начин да осерем и него. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:44 Заглавие: |
|
|
slav4o.com,ти отдавна не трябваше да си модератор тук.Не трябваше и да си потребител.Още от времето когато се беше напил и псуваше RC.Като минем и през случките когато правеше фалшиви акаунти с които имитираше моя.И какво ли още не... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 8:54 Заглавие: |
|
|
fishev,поста ти беше откровена лиготия и е заминал там където му е мястото.Раздела е сериозен и няма място за шишета от ракия,психиатри с опит,без опит и т.н.
Няма да е лошо да наблегнеш също така на малко по-грамотното писане-"общесвен",10реда текст без нито един препинателен знак-и аз нямам претенциите да пиша кой знае колко грамотно,но твоето минава всякакви граници.
| Цитат: | | Нещо май си мислиш че този форум тук ти е бащиния и можеш да правиш каквото си искаш |
Не правя каквото си искам.Правя това за което съм сложен тук-на ден местя,редактирам,дописвам по няколко десетки теми,често на неблагодарни потребители като тебе.Помагам на който и с каквото мога-било с части,било с акъл.
Объщението
те съветвам да го ползваш там нейде по селото.
| Цитат: | | времето ти на модератор и измислен търговец във този форум започва да изтича |
Тука има достатъчно лични квалификации и заплахи за да заминеш в бан-листата.Въпреки това-сега засега ще се въздържа само с официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|