|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:06 Заглавие: |
|
|
borovesnik,javor_vd и двамата сте откровени потребисти тук.Всеки може да ви браузне постовете и да види че нямате нито едно полезно мнение в тематичните раздели.Всичките ви постове са все в раздел "Купува/Продава" и все започват с магическата думичка "продавам".
borovesnik,тук не е бунище за огромни списъци с прашлясали книги и всякакви останали вехтории изровени от мазето и тавана!
В правилата на раздела достатъчно ясно си го пише:
| Филипов написа: | | Обръщам внимание на всички търгашчета че този форум е професионален и този раздел е предимно за участниците в него, а не за тях. И преди да твърдят че форумът е "да си помагаме" да се погледнат колко полезни мнения имат.Просто ми писна от нагли субекти с претенции от първия пост. Повтарям - тук не е място за безплатни обяви и разчистване на боклуци. |
Всичките ти теми досега са били писани с объркани тагове и неоформени заглавия.Аз съм вървял чинно и съм редактирал.Многократно ти е натяквано че има бутон "Преглед"-поне 10пъти.В никой форум нсяма да търпят потребител да не спазва безцеремонно десетки отправени еднотипни модераторски забележки.
javor_vd,
| Цитат: | | А, пуснеш ли тема, че търсиш нещо, Божилов на мига отговаря, че може да ти го осигури чисто ново и предложението ти е на лично съобщение. |
Кво,да не отговарям,да не пиша тук освен а?
| Цитат: | | определено не търпи някой друг да предлага услугите си. |
Това са откровени глупости и очерняне.Кога и къде нещо ти е било изтрито?Слушам-целия съм в слух и държа да получа отговор кога и къде съм изтрил твой пост или пост на някой друг от тема в раздела "просто ей така"?Трия единствено и само постове които са в разрез с правилата,технически некоректни и т.н. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:14 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | По молба я отключвам Моля спазвайте добрия тон. | Първо сложете усмирителна риза на болния, и тогава да пишем, щото така, който каквото и да напише, главата му пада. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:15 Заглавие: |
|
|
Филипов,какъв е смисъла да я отключваш?Правилата на форума мисля че са достатъчно красноречиви по отношение на всякакво коментиране на модераторски действия.
Изтрил съм пост дето е бил откровено лигавене на човек дето няма нито едно полезно мнение във форума за последните 3години.За които аз съм помогнал на стотици(да не и повече)хора тук.И това е голямото ми "прегрешение".Ааа да-разчистил съм и тема дето някой го мързя да си напише суфикса на апарата.
Има си админ-ако прецени че има нещо за дебат-нека да я отвори той. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 9:17 Заглавие: |
|
|
fikret,на кой ква глава му е паднала-никой от подскачащите тук в темата не е баннат.
Благодаря и за личните квалификации и призивите да бъда наказан.Подобават като за човек на който съм му помагал десетки пъти. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|