|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 14:03 Заглавие: Топката няма да се успокои ... |
|
|
... заради упорито неспазване на правилата за пускане на тема
| Филипов написа: | | Моля всички да успокоят топката. ... |
Вероятно, според мене/никой си/, за да не разберат от НАСА я секретен състав на ТУ-ХХ, я на некой китайски чайник с цифрово управление
Пример, и отде тръгна всичко, в моите очи :
| Цитат: | | мнение за определена персона |
...е защо ?
Почна се от тука, после се видя и това, след "дъжд-качулка", и междувременно се разбра, че предложенията на "професионалците" , НЕ отговарят и нямат нищо общо с търсеното
И всичко това заради зле оформена тема, неспазване правилата на форума  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 14:16 Заглавие: |
|
|
| Правилата не са за използване като тояга над плебса. Има хиляди начини, с мълчание където трябва, такт и финес където може, с обяснение където е необходимо, да се разрешават проблемите. Как пък, един път не си зададохте въпроса "Дали не грешим някъде" Или всъщност, Великите хора не грешат никога. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2014 14:21 Заглавие: |
|
|
Искат навсякъде да е така.В българското интернет пространство има едно място на което се води технически издържана дискусия на ниво и искат и него да го осерът.Искат да комуникират помежду си така-
| zapad написа: | | Смешник...хуй |
| old4 написа: | | мутра...мърлЮ смешник...филипополус е същия мухляр като Божилов |
| toxy написа: | | откровени простаци със сериозни психиатрични диагнози. Този човек се нуждае от спешна психиатрична намеса.Това е комплексар, лицемер от високо ниво. Вероятно му липсват първите седем години или е имал тежко детство. Подлец и лъжец от класа. Не разчитайте на чичко Ф..офф , върти опашка е, такива ми са наблюденията. |
Затва и искат да ме гонят от тук-щото им преча да се проявяват по същия начин и тук и да си леят злобата публично...
Фикрет,само дето тия обяснения що е модел и суфикс-код на апарат съм ги писал тук по няколкостотин пъти.Включително и със снимков материал да обяснено нагледно.Включително и на определени индивиди за едни и същи неща и двукратно.Безгрешни хора няма.Само че и нито аз нито Филипов сме мелези между дявола и Хитлер за да се сипе подобна помия и храчки...Ако съм искал да ползвам правилата като тояга то днес си ги нарушил над 20пъти.Примерно с публичното коментиране на модераторска дейност.Като сме толкова лоши-що не си баннат тогава? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|