|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tomibank Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2014 11:44 Заглавие: Профилактика на HP 6530 |
|
|
Христос Воскресе ,
Здраве мир и късмет на всички!
Проблемът ми е следният , инсталиран е Windows 7 Ultimate, някаква версия , но имам чуството , че нещо го мъчи компа , бавно зарежда на моменти , насича на моменти , вентилатора за охлаждане много често завърта на висока скорост , явно има нещо което го тормози.
Въпросът ми е дали няма някаква програма за профилактика която да показва какво къде е проблемно? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2014 18:07 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | вентилатора за охлаждане много често завърта на висока скорост , явно има нещо което го тормози. | насъбрана прах в ламелите на радиатора. Първо разглобяване и почистване, НО от човек който разбира, смяна на термо пастата и чак тогава търси програма дето да ти каже какво става със софтуера. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
tomibank Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2014 19:48 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за мнението, оказа се донякъде много полезно. Наистина беше събрал доста прах, и сега вентилатора не се чува. Но иначе проблемът се реши с преинсталиране. Сега работи перфектно. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2014 20:58 Заглавие: |
|
|
| tomibank написа: | | донякъде много полезно. . |
..Даже на 100% полезно, отделно, че това се знае ...
А какво си бил закачил преди преинсталацията само ти или никой няма как вече да знае  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|