Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

От къде да купя визитки?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dimitar111
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2014 22:22    Заглавие: От къде да купя визитки? Отговорете с цитат

Здравейте,

искам да рекламирам моят сервиз за електроника с визитки, но не знам откъде да поръчам на най-добра цена. Предполагам, че колегите тук, могат да ми дадат някаква насока?

Разгледах фирмите в интернет и общо взето всички предлагат едно и също евтини визитки - 1000 бройки за 30 лева. Вие на какво мнение сте.

Тези дни ще преговарям с едно рекламно студио и ще видим, но ако ми помогнете, ще ви бъда благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AA
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВеликоТърново

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 7:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е много по темата но какво се разбира под най-добра цена? Ако цените в рекламните студиа ти се виждат високи направи си ги сам - е няма да са много лъскави ама голяма работа като не са.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 7:28    Заглавие: Отговорете с цитат

30 кинта за 1000 броя си е супер цена! Какво по-евтино?

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Jet
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 9:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да е искал да напише 30 лева за 100 бройки, но да е ударил нулата още веднъж, защото жената, която ми правеше визитките, взимаше 5 лева на 100 бройки, и мисля, че бяха 22-23 лева на 500 бройки, при отлично качество на печат, един цвят, качествен материал на визитките... и това за мен беше много евтино. Поръчвал съм на други места за повече пари, и съм получавал по-ниско качество.
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 9:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Аман от безсмислени теми.
Цените общо взето навсякъде са еднакви. Ако искаш нещо първо пишеш от кое село си.
Нататък има подробности за вид на материала, колко цвята е печата и други.

В този вит темата е аналогична с "какъв автомобил да си купя" без подробностиза сума, години, кубатура, вид на гориво и т.н.

Ако ти трябваха постове заради личните съобщения можеше просто два вица.

А ако няма яснота заминава в коша. И отсега те предупреждавам за да няма в следващия ти пост реклама на конкретна фирма, която "уж" си намерил.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 13:44    Заглавие: Отговорете с цитат

За кой град?
Dimitar111
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2014 20:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов написа:
Аман от безсмислени теми.
Цените общо взето навсякъде са еднакви. Ако искаш нещо първо пишеш от кое село си.
Нататък има подробности за вид на материала, колко цвята е печата и други.

В този вит темата е аналогична с "какъв автомобил да си купя" без подробностиза сума, години, кубатура, вид на гориво и т.н.

Ако ти трябваха постове заради личните съобщения можеше просто два вица.

А ако няма яснота заминава в коша. И отсега те предупреждавам за да няма в следващия ти пост реклама на конкретна фирма, която "уж" си намерил.

Вие модератор ли сте тук? ако да извинявам се...

Аз не виждам какво ми е на темата, тъй като имам сериозен бизнес и се интересувам, как процедират колегите в дадената ситуация.

Дори да имате 60000 мнения тук и даже да сте собственик на форума, смятам, че не е удачно да ми отговаряте по този начин. Мога да ви посоча още 100 теми, които са напълно излишни, но не за това съм се регистрирал тука нали.

Вероятно едно 70% от потребителите тук имат визитки и могат да споделят мнение, аз също мога, защото правя ежедневни консултации, но не разбирам какъв ви е проблема?

Имам ресурса да помагам на много хора в този форум и ще го направя, но тази агресия не ви отива, споделям чисто човешко мнение.

Даже и реклама да бях направил, пак е нелепо да ми отговаряте по този начин. Вземете се в ръце, защото евтините подмятания по форумите са демоде!

P.S.

Става въпрос за София - столицата на България!

Exclamation Arrow Айде стига си обяснявал кой "да се вземе в ръце"!Между другото форума си има правила,включително и с кой бутон се отговаря!И освен това няма да е лошо да понамалиш чесането на клавиатурата-от снощи съм ти изтрил поне 10поста с абсолютно безсмислени локуми,дървенофилософска дейност и празни приказки!Считай се за предупреден!Рекламния студия има хиляди в голямто село,а както вече ти се каза-има и вариант да си ги направиш самExclamation
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети