| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2014 16:57 Заглавие: Модели GSM Nokia с монохромен дисплей? |
|
|
Опитвам се да си спомня кои модели на Nokia, от евтините, са с монохромен дисплей и с големи шрифтове. Телефона на една от бабите прави проблеми, и съм склонен да купя един такъв телефон, но не си спомням (макар да имах такъв преди 3 години) кой от моделите им позволяваше нормален, едър и много едър шрифт.
Силно желателно е да има червена и зелена слушалка на клавиатурата, защото бабата на 80 няма тепърва да се учи, а на червената и зелената слушалка вече се е научила, и ще ми остане само на джойстика да я науча и да и подредя контактите в новия апарат.
Подскажете ми модели, моля ви. Наистина не мога да си го спомня. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2014 17:03 Заглавие: |
|
|
| Има т. нар. телефони за възрастни. Като цена вероятно са малко по-скъпи от стара нокиа. |
|
|
 |
plamil Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 384 Местожителство: с. Аспарухово, обл Варна
|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2014 9:03 Заглавие: |
|
|
Това за телефоните за възрастни го чувам за първи път, и се надявам да не са огромни, както едно дистанционно за възрастни беше дълго 50-тина и широко 15-18 сантиметра. Ще поровя.
За 1116 не се бях сетил - тръгнах да търся по памет 1616, но той се оказва с цветен дисплей, а на жената картинки не и трябват а само набиране на близките и говорене. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
mjoro Активен потребител

|
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2014 16:12 Заглавие: |
|
|
| За възрастни хора най-добре стационарен. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2014 11:21 Заглавие: |
|
|
Стационарен бабата си има, но преди години, когато падна в автобус 72, мобилният беше този, който който ни извика да се погрижим за нея.
Благодаря на всички писали в темата, проблема с телефона се уреди по неочакван начин, и нека темата се счита за приключена. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
al_at Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2014 13:56 Заглавие: Модели GSM Nokia с монохромен дисплей? |
|
|
Може ли да споделите, как точно се реши проблема? (Ако не е твърде лично). Има и други хора с подобен проблем и ми е интересно.
Благодаря предварително. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 06, 2014 8:56 Заглавие: |
|
|
Извинявайте. Наистина трябваше да го напиша, но някой ме извика за нещо, и после постнах механично, без да гледам какво съм написал.
От някъде жената изрови същият модел телефон, с какъвто бабата е свикнала.
Това обаче съвсем няма да ми попречи да огледам и на живо споменатите в темата телефони, да си харесам някой от тях и да го взема за резерва за момента, когато въпросният Samsung SGH E700 вземе да сдаде багажа.
В смисъла на горенаписаното още веднъж отбелязвам, че темата ми беше полезна, защото не само въпросната леля на жената е на възраст и недовижда, а и други хора има покрай мен, заради които написаното ми беше, и ще ми бъде полезно. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|