Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пармалентарни Избори
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 19:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов а тя като независим ли се кандидатира или са пак някаква група защото преди четири години ние я избрахме в Ловеч Тогава тя водеше царската листа тук.Уважавам я за това че напусна групата но не и за това че не напусна и парламента.Защото хем ги оплюва царистите но хем си остана на депутатското кюфте.След като вижда че в парламента са събрани от кол и въже какво прави тя там ?Казва им сбогом и хайде.Да ама друго си е да си депутат.Тоя филм се върти вече 15 години така че ни е втръснал. Искам други филм и като видят управниците че киносалона е празен и филма им не се гледа от никой белким се ударят по главата.Другия най революционния начин е едно обграждане на парламента както през 97 година и докато не приемат такъв избирателен закон какъвто искаме ние то да не бъдат пускани навън .Така както се избира папа така и тези чучули трябва да бъдат там заточени без хляб и вода та да им дойде акъла.
Малееййй. Като чета какво съм надраскал то аз съм бил свиреп човек бре.Да оставим депутатите без вода и храна това е нечовешко..... Evil or Very Mad
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 20:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега е в коалиция "Атака" около Волен Сидеров. За съжаление няма вариант за невалидни избори при ниска активност. А и избора на папа отдавна не е така. Просто ги слагат в хотел. Ядене и пиене има в излишък, само не зная дали ги оставят без жени че да мислят по - бързо. Пък може и всички кардинали да са с "леви" убеждания Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 20:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като гледам и те атакуват депутатското кюфте.Но пък от друга страна е хубаво пък сегашните да паднат от власт.Коя от двете злини е помалка ?? Evil or Very Mad
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 21:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Крайно време е да се научим да поемеме отговорност като гласуваме!! Mad
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 06, 2005 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

МИЛЕНЧО хубаво бе джанъм но кажи за кого ??????
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 8:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Milen_haskovo написа:
Крайно време е да се научим да поемеме отговорност като гласуваме!! Mad

Май че тези които бъдат избрани те трябва да поемат и носят отговорност към тези които са ги избрали.Да се отчитат периодично и при нужда да бъдат отзовани.
Каква отговорност да нося аз като гласувам за уж читав човек(в предизборната кампания всички нови изглеждат читави), а после се окаже че и той е маскара като всички.
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 9:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Механизъм за отзоваване беше една от лъжите на сегашния министър - председател заедно с оправянето ни за 800 дни и забавното и символично увеличение на доходите. Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
deltastar
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 21:21    Заглавие: парламентарджийски избори Отговорете с цитат

мисля да заложа на движение "Атака",поне той не ни е излъгал още,Волен Сидеров,де. Ине ни обещава мед и масло наготово,а ако си го произведем. А ние ще си го произведем,само да има ред и законност в нашата Пепеляшка България.
Върнете се в началото
Ангел
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Юни 12, 2005 0:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз искам закона да го направят като в приказките :
"Ако разсмееш дъщеря ми,получаваш нея и половината царство.Ако обаче не успееш,ще ти резна зелката..." Wink

Трябва някаква по-сериозна отговорност да се поема!!Само политическа такава.... Rolling Eyes Question
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Нед Юни 12, 2005 1:34    Заглавие: Парламентарни Избори Отговорете с цитат

Много,ама много не ми се искаше да се меся в политически дискусий,но виждам колко много уважавани колеги,вместо да споделят теми от бранша ни,се заеха с коментари.Аз също съм ЗА да покажем на всички политически ОЛИГОФРЕНИ,че никой в тази страна не иска 100% престъпници да ни ръководят и диктуват живота,който Бог ни е дал един път и трябва да изживеем по собствен начин.Дори в момента слушам предаване по СКАТ,което ненавиждах и ми изби вентила.Трябва да накажем боклуците в парламента по някакъв начин,жалко,че няма кой да ни научи как точно.Съгласен съм с колегата,който каза,че трябва да им нарисуваме един голям х..й на бюлетината и тя да е невалидна.Другият начин е както в една бивша съветска република с картечницата и в парламента и когото докачим-всички са еднакво симпатични и достойни престъпници-доказаха го за 16г.А като гледам кои мижитурки от нашия край се кандидатират-просто ми е жал за тази държава,надявам се същите утрепки са и при вас.Някога,приживе баба ми казваше:Българио,българио,срам ме е да те гледам!Аз също!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети