| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2014 20:39 Заглавие: LCD Телевизор LG 37LG5000--странен проблем |
|
|
Телевизорът работи перфектно 15-20 минути.
След това дясната страна започва да замазва образа,и при превключване на каналите образа от предният канал стои върху следващият.Може и да не го обяснявам както трябва,но за първи път се сблъсквам с такъв проблем.
За сега съм се насочил към матрицата.
Всичко друго съм огледал.
https://www.youtube.com/edit?video_id=hZOhirBMsS0&video_referrer=watch
Последната промяна е направена от gmg_service на Чет Май 29, 2014 20:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2014 20:43 Заглавие: |
|
|
| Видеото е скрито. |
|
|
 |
picall Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2014 21:37 Заглавие: |
|
|
| платката на скейлъра |
|
|
 |
georgi valchanov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2014 23:37 Заглавие: Re: LCD Телевизор LG 37LG5000--странен проблем |
|
|
или т-кон,много вероятно кабелче да прави проблема  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 30, 2014 8:08 Заглавие: |
|
|
| georgi valchanov написа: | | ... |
Видеото все още се не вижда,а нивото на тия два "съвета" е все едно че слушам някой,дето е дошъл в сервиза и държи класическата реч-"виж там някоя жичка да няма излязла,бушонче,хлабава спойка"....
P.S.Picall,първо-за тебе нещо правила с кой бутон се отговаря в този форум няма ли?
И второ-не усещате ли че двамцата с подобни "съвети"-първо обиждате автора и второ-принизявате форума?
И що трябва да е т-кона!?Или да си го купи,па кат не-да си го закачи в рамка на стената?Щото в поста има достатъчно сериозно изразена категоричност.
И що трябва да е "платката на скейлъра" и какво общо има тя с оказания дефект?И ако трябва да бръкна и малко по-надълбоко-на кое викаш така,хайде да ми обясниш?
Хайде нивото да е малко по-сериозно от на "Направи си сам" и дир-а?
Като толкова има съмнения-що не беше насочен автора да пробва кво става в автономен режим(откъдето няма да изскочи заека)?Кво става като се откачват един по един двата кабела към дисплея?Па като се почне и от по-далеч-кой аджеба е той(вероятно-LC370WUN-SAA1),па кой е и т-кона?И т.н. и т.н.
И хайде престани да пълниш темата с празни приказки и бляблябля.Тук е технически раздел,не "Искрено и лично".Попитах те нещо на чист български език-на кое викаш-"платката на скейлъра"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Май 30, 2014 10:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
georgi valchanov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 08, 2014 13:11 Заглавие: |
|
|
Що ми махна отговора е Божиле? Кво ми са прайш на голям играч? Само ти ли разбираш от телевизори? Аз рядко пиша,но щом съм написал значи съм правил такова нещо.Внимавай какви ги вършиш за в бъдеште,да нямаш посещения в гаража!Както искаш така го разбирай.И без това ме дразниш от бая време.Не си мисли,че като си модератор си голяма раота в тоя форум!От такива папагали като теб ми е писнало! Много внимавай от тук на сетне как ще процедираш с малумните си изказвания!!!
Кво си правил??В първия ти безсмислен пост говориш за т-кон.Във глупостите които беше плеснал вчера в темата,говореше вече за дисплей.И и двете писани с огромна категоричност.Без никакви насоки какво да се измери и как да се диагностицира кое от двете е,дали въобще е и защо е.Безсмислени изхвърляния,неподплатени с нищо.Само че тука не е кръчма!
А колко разбираш от ремонта на телевизори-си личи...
За заплахите разбира се получаваш и бан  |
|
|
 |
|