| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dafo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 12:53 Заглавие: КОД за дистанционно на Pioneer za SANG |
|
|
Имам ресивер Pioneer VSX-D714, и телевизор SANG. Дистанционото на ресивера се програмира и може да се използва за различни телевизори като се вавеждат кодове от книжката на ресивера, но там няма код за SANG. Ако някой знае какъв код ще стане моля да пише.
П.С. Пробвах с кодовете за Philips но работят само два бутона |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 14:12 Заглавие: Re: КОД за дистанционно на Pioneer za SANG |
|
|
| dafo написа: | Имам ресивер Pioneer VSX-D714, и телевизор SANG. Дистанционото на ресивера се програмира и може да се използва за различни телевизори като се вавеждат кодове от книжката на ресивера, но там няма код за SANG. Ако някой знае какъв код ще стане моля да пише.
П.С. Пробвах с кодовете за Philips но работят само два бутона |
Най-вероятно ресивера ти е по-стар модел от телевизора. Нали не очакваш в дистанционното му да има вкарани кодове за телевизори, които тогава не са били измислени още? |
|
|
 |
Gena Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 15:07 Заглавие: |
|
|
dafo,
SANG е запазена търговска марка за България на Видеолукс / Технополис.
Поне в началото се произвеждаха в заводите на BEKO, така, че ако имаш кодове за тази марка TV, пробвай първо с тях!
За всеки случай напиши точния модел на телевизора и дистанционното му. По тях може да се разбере на какво шаси / марка е направен твоя SANG.
Иначе трудно ще се справиш, ако решиш да пробваш всичките кодове на този pioneer! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
dafo Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:55 Заглавие: |
|
|
| Във книжката на ресивера няма кодове за BEKO и SANG. Ресивера не е по-стар от телевизора просто SANG не е особена марка, а шасито на телевизора е "20.2 CTV CHASSIS 110". Процесора е "SDA 5450". благодаря!!! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 19:03 Заглавие: |
|
|
| dafo написа: | | Във книжката на ресивера няма кодове за BEKO и SANG. Ресивера не е по-стар от телевизора просто SANG не е особена марка, а шасито на телевизора е "20.2 CTV CHASSIS 110". Процесора е "SDA 5450". благодаря!!! |
Аз се опитах да ти кажа, че в това дистанционно няма да има вкаран код за твоя Санг, но ти май не ме разбра...... |
|
|
 |
|