|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mugen Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2014 20:00 Заглавие: Купувам програматор Seeprog |
|
|
Купувам Seeprog.
За предложение и връзка с мен на ЛС. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivanko_100 Нов потребител

|
|
|
 |
Mugen Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 06, 2014 21:02 Заглавие: |
|
|
| Забравих да кажа, че търся употребяван програматор на сносна цена. Ще го ползвам 5 пъти. |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
|
|
 |
ivanko_100 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 07, 2014 8:45 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Да, вярно е, че на общия фон е най-скъпото предложение, но има един момент, че евтиното на финала излиза по-скъпо.
Навремето купих един Seeprog от колега, който сам си ги изработва, офертата му беше повече от добра. Оказа се че има проблем с нивата на сигналите при запис и четене с оригинален LPT порт на лаптоп, колегата беше коректен и ми върна символичната сума, която бях платил за програматора.
Отидох лично с лаптопа в София при колегата, където си изработва платките, пробвах на място работата на програматора, платих го и до момента се радвам на отличната му работа.
Преди два дни се чух с колега от бранша, той си е купил от Китай Seeprog на USB, повече от седмица не може да го подкара да чете и записва.
Вие си направете изводите от къде и какво да си купите!
Поздрави! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|