| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2014 10:09 Заглавие: Опит за контакт с колега |
|
|
Колеги, опитвам се да установя контакт с един човек който преди около 9-10 години произвеждаше телевизионни генератори-цветна таблица.По спомен е от Хасково,защото съм разговарял с него по телефона тогава.Уреда е закупен от Пепина-София и изглежда като този,но в черна кутия и няма AV-изходи, като по късните модели.Също по спомен се казва Николай. .Целта е ремонт на уреда.Горещо се надявам той да е участник във форума или някой да го познава.Пишете на лични.
http://olx.bg/televizionen-testov-generator-i52393236
Питай Иван-със сигурност се познаваха двамата  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2014 16:02 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за корекцията.Сигурен съм за града-Хасково,за името на човека обаче настъпи колебание след проведени два тлф.разговора.В крайна сметка продължавам с опитите за контакт. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 14, 2014 21:09 Заглавие: |
|
|
Имам същия генератор, също купен от Пепина, и тъй като на времето се повреди още в гаранция, го пращах за ремонт в Хасково по племенника си, и след ремонта съм си записал върху него следния контакт:
Христо
Миглена
тел. 27 73 27
Но не съм сигурен този номер дали е хасковски или софийски, май този номер ми го бяха дали за връзка с техни хора в кв. Люлин, та може и софийски номер да е бил. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|