| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 13:09 Заглавие: FORD LOCKED13 |
|
|
| Модела е 3000 TRAFFIC с процесор ST92f120. Към днешна дата има ли безплатно решение или само платените? С овърклока на процесора не става при този модел. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 13:53 Заглавие: |
|
|
Какво според теб е безплатно решение.И тул да си вземеш пак даваш едни пари.Или искаш да махнеш локеда по сериен номер  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 14:23 Заглавие: |
|
|
Пари за ресет туул няма да давам - това имам предвид под платено. За има няма 10 години откак ми е интересно да се занимавам с този вид дейност - в началото любителски а в последните години професионално, този ми е първият лок13, а сигурно и един от последните ми. По-добре да го върна на клиента да отиде при колега със съответния хардуер закупен от едно време, а не аз тепърва да инвестирам пари в нещо което едва ли ще се избие при мен. В конкретния случай не виждам смисъл да се бия в гърдите - видиш ли аз го направих и не съм върнал клиента. А под безплатно имам предвид схема и запис за контролер който да сглобя за "стотинки", или срещнах мнения, че съществува схема с логически елементи способна да го ресетне. _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2014 14:49 Заглавие: |
|
|
| gogo написа: | | сглобя за "стотинки", или срещнах мнения, че съществува схема с логически елементи способна да го ресетне. | Или има такива дето отварят едната врата,дават на контакт .......Връщай го. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|