|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2014 11:43 Заглавие: Разпродавам части и модули - 31-10-2014. |
|
|
1. Шаси FE2 - 2 броя. Всички платки, включително една отклонителна система. И двете шасита са с дефекти. Цена на всичко 65 лева.
2. Тунери за кристал. Аналогът на 2004, която се произвеждаше в Перник. До момента изрових 6 броя. Някои работят, но има и такива с липси. Продават се като неработещи, но някои може и да работят - 20 лева за всичките.
3. Телевизор София 85. Добър кинескоп, липсва вертикалната, и мисля, че липсват платки. Ако го пращам на някого 30 лева, ако си го вземе от тук - 15 лева.
4. Неработеща видеокамера с касети Sony CCD-TR707E. Към нея имам две батерии, но нямам зарядно. Цена 15 лева.
5. Работеща 8 милиметрова камера. Точният модел ще напиша в понеделник. Акумулаторът и е за рециклиране/подмяна. Мисля, че към нея имам 1-2 касети, но и това ще уточня в понеделник.
6. Телевизор София 84 с монтирано българско дистанционно със SAA1293, но без пулт. Телевизора е работещ, но е без кинескоп. 35 лева с кутията.
Списъкът ще се допълва и обновява.
Нещата се намират в София, но пращам с Еконт където пожелаете. За въпроси и изпращане на снимки - моля на лични или на имейла. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
Последната промяна е направена от Jet на Пет Окт 31, 2014 19:22; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 31, 2014 19:16 Заглавие: |
|
|
UP! _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|