| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Maxtor fan Опитен потребител

Регистриран на: 11 Апр 2010 Мнения: 233 Местожителство: гр. Съндърланд
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2014 20:40 Заглавие: Търси се сервиз за цифров фотоапарат |
|
|
Търси се сервиз за цифров фотоапарат. Работи, но прави разфокусирани или тъмни снимки. Нямам възможност да влизам често (работя до късно), затова ме търсете само на 0878 601 803 или на [email protected]. Благодаря! _________________ http://www.sandacite.bg - Българският портал за стара техника |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2014 21:00 Заглавие: |
|
|
| Поне да беше написал марката на фотоапарата... И от къде си.. |
|
|
 |
goti Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2014 21:17 Заглавие: Re: Търси се сервиз за цифров фотоапарат |
|
|
| Maxtor fan написа: | | ...Нямам възможност да влизам често (работя до късно), затова ме търсете само на 0878 601 803 или на [email protected]. ... |
Антончо, нещо не схванах, ти имаш нужда от помощ, ама трябва другите да те търсят по телефона, та да ти решат проблема...А и да знаеш, тук може да се влиза денонощно, даже и след работа ! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2014 0:54 Заглавие: |
|
|
.. а при така зададен въпросът му - с местожителство: гр. Съндърланд - много малко техници във форума ще има оттам ..
edit: А, ето: пишете e-mail адреса в Google и излиза, че собственикът на фотоапарата се казва Йордан Йорданов.
Човекът изкупува книги и си има книжарница на ул. Хан Крум № 37 - с работно време - сутрин от 9 до 10 ч. и вечер от 19 до 20 ч.
Ето, че с малко мерак се намира. Сега ако се разтърся из негови обяви или постинги в други форуми, може да излезе и моделът на апарата.. ;)
Или ако някой му се обади, нека после да напише тук модела на апарата, за да не трябва всички поотделно да се обаждат и да питат. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2014 5:39 Заглавие: |
|
|
| Хубаво е да напише колко пари предлага за да му го ремонтират, да знае техника дали да се занимава да звъни. |
|
|
 |
goti Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2014 11:59 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | .. а при така зададен въпросът му - с местожителство: гр. Съндърланд - много малко техници във форума ще има оттам ..
edit: А, ето: пишете e-mail адреса в Google и излиза, че собственикът на фотоапарата се казва Йордан Йорданов. |
Човека се казва Антон Оруш, по форумите е Maxtor fan, Deltichko, Respromcho....
Основно изкупува стари радиоапарати. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2014 11:21 Заглавие: Фотоапарат |
|
|
Да, така е, апаратът е на колегата, но той няма профил и ме помоли да пусна обявата и да дам неговите координати. Затова тях съм написал,но явно пак стават обърквания. _________________ http://www.sandacite.bg - Българският портал за стара техника |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2014 17:52 Заглавие: |
|
|
| Ей, напиши най-накрая марката и модела на фотоапарата. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2014 20:32 Заглавие: |
|
|
Не му го знам, някакъв Сони Сайбършот. Утре ще му звънна и ще го питам, ако въобще и той си спомня точния модел. _________________ http://www.sandacite.bg - Българският портал за стара техника |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2014 21:00 Заглавие: |
|
|
Разфокусирани снимки при Сони обикновенно стават след изтърване на фотоапарата. Често се оправя след повторно изтърване. Не се шегувам понеже съм го виждал с очите си  |
|
|
 |
|