Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КиК СЕРВИЗ!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 9:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Изминаха 10 дни от началото на темата, повдигане на безпочвени според всички участници във форума обвинения. Отговор на поставените от мен и други модератори и колеги въпроси няма. Нито разяснение, опровержение, доказателства или извинение. Преди седмица получих следното на <Лични> и го пускам тук само поради изброените причини.
anton.karamutchev написа:
Г-н Филипов или както Ви е наистина името,

както забелязвате предполагам, един си изтри файловете, двама спряха да постват и един предложи да спрем дотук. Можете да прецените доколко наистина съм човека, за когото се представям. Не съм бюрократ или невежа в техническата област - дори мога да кажа, че освен инженерната си титла, имам и достатъчно солидни познания. Мисля, че и колегите ще се съгласят да потвърдят това. Млад съм, да, на 30 години съм...

Ще имам нужда от Вашата помощ - след уточнения по телефон, поща и дори през РМ-ите на форума, който модерирате, с колегите стигнахме до дискусия и ясни уточнения за нашето бъдеще като партньори. Благодаря за предоставената от Вас и останалите от модераторския екип възможност за това!

По принцип не обичам да пиша във форумите точно по една причина - хора, криещи се зад анонимността на Интернет и представящи се какви ли не, започват да дават коментари, без да знаят дори за какво става въпрос. Мисля, че ясно съм посочил имената си, адреса си и дори през Интернет страницата на КиК Сервиз мога да бъда открит и по телефон. Смятам, че не съм си позволил да излизам от рамките на приличното поведение. Обиждат ме думите на хора, скрити зад 4-5 букви, наричащи ме с цинични епитети. Не желая освен това да бъдат обиждани и моите колеги! Те не заслужават това!

Както предложи колегата в самия форум, нека да спрем дотук. Освен помия от грозни думи към мен и колегите, друго не очаквам да има. Това ще опорочи реалната дискусия и търсенето на точната истина. Факт е, че с колегите ще продължаваме да я търсим.

Ако сте съгласен, нека заключим темата и свързаната с нея анкета. Просто в България е така - хората предпочитат да се нагрубят, преди да седнат да се разберат.

Ако желаете, пишете ми чрез РМ и ще Ви отговоря на всички въпроси.

Антон Карамучев

Не видях отговор на моите въпроси
Филипов написа:
Много ме напушва на смях от мисълта на някого че има АВТОРСКИ права върху съдържанието на някаква памет. Всеки може сам да си я свали и да прави с нея каквото си иска.

Така че ако имаш списък на неща, за които претендираш че са твоя собственост (или на организация, доколкото можеш да я представляваш) пиши го тук. Ако може да представиш и доказателство че това е точно от твоя сайт, а не например от някъде другаде. В този случай ще проверя.

нито пък на тези на колегата RAI
RAI написа:
РАЙДОВСКИ ИМА ВЪПРОСИ:
1. Защо темата не беше обсъждана във ВЕЛИНГРАД на 28 т.м. от ръководството на К&К, а се обсъжда според мен на неподходящо място?
2. Защо има ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, след като не е дискутирано въобще, и няма ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ?
3. Защо ползвате моето име - приемам го като безплатна РЕКЛАМА, след като с вас нямам разговори по темата? Ако забелязвате във форума съм повече като наблюдател, а не участник - имам 50-на мнения, от които 3-4 за продуктите на К&К. И при това адресирани на личните имейлове, а не на всеослушание.Нямам качена информация на сайта, защото знам задълженията си по договора.
4. Зад вашето изявление стои ли ръководството на К&К? По начинът по който е направено, считам че НЕ!!!
Имам и други питания,но мисла да се огранича - тези са ви достатъчни за размисъл. Като засегната - цитирана страна, мислех въобще да не коментирам, но виждайки, че събитията вземат неблагоприятен обрат се намесвам, защото в случая се оформя мнение и то негативно към К&K - което според мен не е вярно.

Коментара ми: "Един си изтри файловете" Ако това е файлът
Цитат:
Този Dump е свален от служебния саит на K&K SERVICE LTD. дано ти свърши работа ....
който предизвиква темата и писанията мисля че вече уточнихме че никой няма авторски права върху съдържанието на памет, която ВСЕКИ може да си свали от всеки телевизор. Проблемът е на колегата, който лекомислено е признал че я е свалил от служебния сайт, а не например от телевизор. Ако не беше написано нямаше и да разберете. В този случай отношенията са служебни и следва да се решават съгласно договорите между колегата и К&К. Нашият форум тук няма нищо общо. Вместо да се размахва пръст можеше да се разберете с колегата да го изтрие. А това че е изтрито означава че не е документация, а само dump. Точно в този форум почти никой не се крие зад анонимност, макар че всеки има право. Също така голяма част се познаваме и лично. Цинични епитети към теб няма, нито към колеги. Факт е, че реална дискусия няма, след като не благоволяваш да подкрепиш обвиненията си, редактираш си писаното и не отговаряш на въпросите, които сам предизвика.
Почти всички тук работим за себе си, нямаме началници и не щем да имаме, защото ни е писнало още от времето на милиционеро - социализъма да ни управляват некадърници (с малки изключения).
А натегачите съм ги намразил още от училище, след това казармата и т.н. Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Вто Юни 07, 2005 22:11    Заглавие: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КиК Отговорете с цитат

Филипов,май ще трябва да съберем стотинки за носни кърпички за колегата от КиК.Значи в началото размахваше пръст,като партиен секретар,а като видя,че не е това,за което се представя,му увисна цифката.Уважаеми колега от КиК,не си мисли,че само ТИ имаш образованиеРАНГ И ЗНАНИЯ.Всеки участник в този чудесен форум,щом пише на компютър,значи,че не е кравар от село,а високо ерудиран,технически грамотен и в определена степен титулуван специалист.И за твое и шефовете ти сведение,АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТЕ КАТО ВИСШИ СПЕЦИАЛИСТИ В ОБЛАСТТА НА ЕЛЕКТРОНИКАТА,ще пламне война и всичката ви информация ще бъде БЕЗЛАТНО ПРЕДОСТАВЕНА В ИТЕРНЕТ за ваш ужас и утеха на засегнатите.Знайте,че има и по-добри специалисти,които ВИ откраднаха ценната информация от сървъра ви.Няма нищо скрито на земята-българи разбиха компютрите на Пентагона,та вашият ли е толкова защитен?Помислете и се извинете на всички участници в дискусията,във Ваш интерес е!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vlad_o
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Коцев написа
Цитат:
Пуснато на: Пон Юни 06, 2005 2:48 pm Заглавие: --------------------------------------------------------------------------------

Незнам но като че ли човека си успя с заканите защото вече от споменатите сервизи се въздържат от каквато ида е било информация.Съдя по това че един колега ЕРОЛ цяла седмица очаква да му се каже как се влиза в сервизен режим на НЕО 2588 но има въздържание.Дано се окаже че не съм прав но аз оставам с друго впечатление.......

Ще му намерим колая ,може би по бавно ,но .както се казва в една песен,любима за мен-"Не падайте духом,полковник Галицин"
а те от К&К да ...
Да бъда по коректен(днес),все пак не съм на 30г,като въпросният господин
Svetoslav40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Берлин/Германия

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:37    Заглавие: Отговорете с цитат

даааа, зими зими. Тоя човечец отнесе здраво храната... Laughing цялата информация която могат да имат к&к, я има побликувана в нета. колегеите маи още не са разбрали, че докато стигне няква информация до тях, вече братята руснаци са я публикували.....особенно що се отнася до ГСМ апаратите.....така че, няма от какво да се плашат, а и мисля че ако всеки имаше достъп до сервизна информация, то поне хората които се опитват да извършват сервизна деиност ще могат да видят поне как се разглобява апарата, вместо да го дотрошат и после такива като нас да си блъскат главите как да опраят лаи..та дет са ги изс..ли малоумниците....Спомени задоброто старо време, копуваш си телевизор, те ти го дават съсъ сервизното описание....е няя лошо. И много ми е чудно......няя значение....

Последната промяна е направена от Svetoslav40 на Сря Юни 08, 2005 12:48; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Svetoslav40 написа:
даааа, зими зими. Тоя човечец отнесе здраво храната... Laughing цялата информация която могат да имат к&к, я има побликувана в нета. колегеите маи още не са разбрали, че докато стигне няква информация до тях, вече братята руснаци са я публикували.....особенно що се отнася до ГСМ апаратите.....

Ха ха ха - абсолютно вярно Laughing
Върнете се в началото
vlad_o
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 13:26    Заглавие: Отговорете с цитат

А бе,Тия от К&К ,като са толкова отворени защо не ремонтират телевизори от Европата,па макар и втора ръка,които са много по качествени от тези които се продават за по 200-300,е дори и 400лв и всеки от нас знае че са просто евтини и СКАПАНИ телевизори.
То много е лесно да смениш една памет...
А?Авторски права ли?Страх ги някой да не им вземе лесните пари...
Колегите техници да ме извиняват...
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Сря Юни 08, 2005 14:44    Заглавие: Отговорете с цитат

И все пак колеги нека не бъдем крайни с изводите си за въпросните сервизи защото и в тях работят много свестни момчета така че да не слагаме всички под общ знаменател.Както не веднаж е казвано човек се учи докато е жив и мен най ме е яд когато се спъвам в един и същ камък няколко пъти.Затова моето мнение за колегите от тия сервизи е че не са лоши момчета просто шефовете им налагат тия условия но и това ще отмине.Обмяната на информация не може да бъде спряна по никакъв начин особенно по интернета.
Миналата седмица един колега младо момче ме пита как едно време като не е имало интернет сме поправяли телевизорите и от кого сме черпили информация.Тогава нета бяха сервизите и там работихме около 20 техника и тогава си помагахме един на друг и тогава си имаше някой който нищо не казваше макар и да знае къде е дефекта
Но живота си върви .И това ще се преодолее.
weso
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 9:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Голем таркал стана в тази дискусия Wink Laughing Леле направо го убихте всички . Разбрах за тези престрелки от други колеги защото рядко влизам в тази част на форума, ама сега съм просто изумен. То не беха артилерийски подготовки, то не беха въздушни бомбардировки, то не беше картечен огън. Само че той отвърна колкото може на огъня и се сви в миша дупка и само отидоха амуницийте напразно. Ама нейсе дали разбра той за какво става дума. Дано отговори за да видим. Иначе успех на всички които стреляха и на всички които гледаха Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 9:43    Заглавие: Отговорете с цитат

weso написа:
........защото рядко влизам в тази част на форума.......

Затова като влезеш във форума, горе вдясно пише -"вижте всички актуални мнения", кликаш там и си в час със всички нови клюки в целия форум Wink http://forum.eshop.bg/search.php?search_id=newposts
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vlad_o
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Против колегите в тези сервизи ,нищо лошо.
Само ще им препоръчам да си пазят данните които имат,щото обикновенно когато станат по в час,почват да гонят.
Трудно е да управляваш този който знае.Имам примери...
Аз в сервизи не съм работил ,но и аз не съм се научил само от четене.
Все е имало някой да ти подаде ръка-къде схема ,къде акъл... Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Страница 8 от 9

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети