| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 8:52 Заглавие: |
|
|
| Не знам дали не е по-подходящо да пишеш в BG Мама , този форум не е с такава насоченост, можеш и LEGO с роботчета да си вземеш и за него си има отделни форуми, ама тук освен всеобщо веселие друго не предизвикваш ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 10:31 Заглавие: |
|
|
| dreadx написа: | | И мога да се хвана на бас, че не знае защо на прототипна платка се вика "breadbord". |
Ами не се казва така а "breadboАrd". Пък аз мога да се хвана на бас, че когато съм забивал кабърчета по дъски за да запоявам елементи по тях и съм си играл с такива конструктори, ти още не си бил в проект. Предполагам мама и тати още не са се познавали?
Мдааа...
Имаше и едни модулни с кубчета. Някои от форума сигурно още ги помнят.
http://itmages.ru/image/view/78843/23dfef76 |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 10:42 Заглавие: |
|
|
| Ми с тоя монтаж - нормално е. Добави кондензатори 100nF директно между захранващите пинове на чиповете, както и между 1-5 крак на 555. |
|
|
 |
Amacherabota Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 11:39 Заглавие: |
|
|
Точно около подобен комплект ми стана интересна електрониката, който придобих наскоро.
А това дали един начинаещ в тази област предизвиква смях у някой хора си е тяхно вълнение. Моят чип няма Input за темерути.
http://cdn-b.verkkokauppa.com/images/61/2_125828-1000x688.jpeg |
|
|
 |
hidrazin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 12:05 Заглавие: |
|
|
Вероятно няма такъв вход. Малка му е паметта и няма къде да побере още един.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 12:19 Заглавие: |
|
|
| Слаб опит, hidrazin. ; ) Но отчитам старание. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 12:28 Заглавие: |
|
|
Amacherabota, не е лошо да се поспреш малко, моля.
Вече се спомена, че темата ти не е много подходяща за насочеността на този форум.
Също не пречи да се запознаеш с [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40110&topicshow=Правила%20на%20форума!]правилата[/url] на форума и да се съобразяваш тях. _________________ RemoteControls |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2014 12:39 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Amacherabota, не е лошо да се поспреш малко, моля.
Вече се спомена, че темата ти не е много подходяща за насочеността на този форум.
Също не пречи да се запознаеш с [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40110&topicshow=Правила%20на%20форума!]правилата[/url] на форума и да се съобразяваш тях. |
Не знам на какво точно се дължи ... може би е чисто българска черта да се опиташ да принизиш околните ... не знам. Не разбирам от електроника, защото никой не се е родил научен и единствената грешка, която може би съм направил в този форум, е да си помисля, че никой не би се поставил в толва жалко положение, че да се подиграва с един човек, който е съгрешил спрямо електронната догма, като е заковал една схема за дъска.
Още от самото начало, спрямо мен беше нарушена точка 3 от правилата на форума - "3. Уважавайте и ценете времето на другите участници във форума. Въздържайте се от всякакви обидни думи и преки характеристики / квалификации / обиди / заплахи. " не от един потребител.
Темата ми е за електрическа схема създадена по нестандартен начин.
Който твърди, че система, която съдържа кондензатори, потенционетри, резистори и т.н. не за форум по ЕЛЕКТРОНИКА, ще оставя без коментар. |
|
|
 |
|