| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 07, 2005 9:30 Заглавие: Авто радио BMW G630 разкодирване |
|
|
Колеги аз съм много бос по тая тема но ми падна това авторадио и искам да си го сложа на колата но иска код. От когото го купувам ми казва кода му 9424 но като ги пишем числата нищо не изписва.Радиото си е работило нормално но преди ден човека си е свалил акумулатора и после вече не приема кода .Затова ми го подарява . Въпроса ми е следния . Мога ли въобще да му премахна тоя код и повече да не иска код а ако не може как да го разкодирам.? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 5:00 Заглавие: |
|
|
дай серийния номер на радиото  _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 7:33 Заглавие: |
|
|
Извинявам се че темата ми се е дублирала два пъти.Вчера като я писах не се появи и след половин час писах друга та сега се дублират но както писах вече въпроса е решен и върнах радиото.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем... 
Последната промяна е направена от коцев на Сря Юни 08, 2005 14:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 9:47 Заглавие: |
|
|
Да егенето си казва думата.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 15:00 Заглавие: |
|
|
И все пак да се похваля че стана благодарение на вашата помощ.Трябваше да го оставим включено 4 часа и на четвъртия час си показа чертичките вкарахме кода и пей сърце. Имам вече два касетофона  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|