| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rosendochev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 19:32 Заглавие: проблем с поставяне на аларма giordon G10 |
|
|
Здравейте имам проблем с поставянето на аларма giordon G10 на тойота ярис , свързал съм всичко както е посочено по схемата на свързване уж , първия път като и подадох захранване не си позна изобщо дистанционното реших , че е фабричен дефект и се примолих в магазина да ми я сменят , след като сложих новия модул си тръгна нормално всички функции на алармата си ги имаше . Работеше цели два дни но в края на втория ден ми направи номер включи се по време на движение и спря да си приема командите от дистанционното . Та питането ми е такова има ли нещо по специфично при свързването на алрма на японски автомобил и къде евентуално може да се сбърка ( да съм сбъркал ) при монтажа при условие , че първоначално работеше .
Моля помагайте и давайте идеи , че се побърках  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 20:56 Заглавие: re |
|
|
Проблема е в модела аларма който си избрал.
По китайска и да искаш не можеш да си купиш.
При цена на Български аларми от 50-60 лева (2 години гаранция),не
знам как се намират клиенти за китайски аларми. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 21:10 Заглавие: |
|
|
| Избора на аларма не зависи от мен и аз съм фен на българското ( както и да е ) , но има ли нещо по специфично при поставянето на аларма на японски автомобил и каква е възможната грешка евентуално за да спре алармата да работи след два дни . |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 21:15 Заглавие: |
|
|
Китайска аларма на Японски автомобил
Като спря да си познава дистанционните, някой сети ли се да направи тук там измервания, примерно получава ли захранване радиомодула? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2014 21:20 Заглавие: |
|
|
| Да радиомодула получава захранване от стабилизатор 78L05 който работи , преди 78L05 има и ценер на 9 волта също работещ , дистанционното също работи . |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2014 9:00 Заглавие: ....... |
|
|
И при мене има такава, забила в режим "охрана" и не приема команди от дистанционните.Е поне е изкарала 5-6 месеца.Какво ли не пробвах - обучение на дистанционни, ресет и т,н, и неще и неще.
Ще монтираме друг модел, явно тия са пълна боза. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2014 9:13 Заглавие: |
|
|
Щом не е твой изборът на алармата значи и колата не е твоя. Този, който е избрал този боклук си носи сам последствията. Аз когато навремето се занимавах с такива неща в подобни ситуации винаги уточнявах, че никакви гаранции не поемам за нещо, което не е излязло от мен.Това е. Жоро е много прав, ама някои се полакомяват за по 10-15 лева и мислят че са изклатили дявола докато хвърчи. И ето-само сллед 2 дни става ясно че е точно обратното. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2014 9:17 Заглавие: |
|
|
Да точната дума е забила , а дали е възможно извода на алармата ACC който се свързва след контактния ключ да я вкарва в този режим ( само гадая в момента ) но ако там се получават наякакви смущения или нещо друго да я разцентроват .
| Ditronix написа: | | Щом не е твой изборът на алармата значи и колата не е твоя. .... |
Да колата наистина не е моя на един приятел и ако сменим алармата с друга ( надявам се Българска ) каква би била добре да си вземе ? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2014 8:19 Заглавие: |
|
|
Ами каквато и да вземете-все ще е в пъти по-добра! Аз никога не бих взел ЛЕСИ- тук имаше една тема за тях и МИЛЕНИУМ- първите се правеха в Стара Загора, но после тарикатите явно се светнаха че е по-лесно и по-евтино да ги поръчват в Китай. Много години монтирах аларми на ТЕХНОЕЛЕКТРОНИКА Варна- никакви проблеми. Другите, които бих избрам са на BSM София. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2014 16:33 Заглавие: |
|
|
Малко късно пиша , но няколко дни бях все до сред нощ на работа и чак сега погледнах форума .
А на алармата почти и открих проблема една част от проблемите е , че на едното дистанционно кварца е изтрещял и незнайно как за мене по същото време и самата аларма е излязла от цикъл на работа . Обучих на ново второто дистанционно което за късмет си работеше , а алармата не го познаваше и сега всичко е ОК . За по сигурно я откачих от колата защото имам странното чувство , че това китайско творение пак ще се скапе а и не ми се рискува . За сега толкова от мене.
Благодаря за отговорите .
Поздрави . |
|
|
 |
|