|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2014 18:40 Заглавие: Re: прочетено |
|
|
| ildegard написа: | | .... Не разбирам, какво точно ви дразни в моя пост? |
Дразни това, че упорито не се съобразявате с правилата на ТОЗИ форум.
Освен това:
- търсите "нещо" което не знаете дори как се казва.
- доста термини не са Ви ясни
- снимка така и не благоволихте да качите
и т.н.
Моля запознайте се [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40110&topicshow=Правила%20на%20форума!]с правилата, особенно с т. 8[/url] и се съобразявайте с тях.
Повече няма да редактирам постовете Ви. _________________ RemoteControls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ildegard Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2014 21:20 Заглавие: т.8 |
|
|
| т. 8 ще я взема под внимание. Търся уред, на който съм дала фирмата и сериения номер. Т.е точно информацията, която е нужна. Не си ми ясни много термини, защото от 15 год живея в Германия и съм завършила инженерното си образование там, на български, така и не съм ги учила. Т.е ако напиша Bremslicht Birne, едва ли някой ще ме разбере, превеждам буквално, доколкото ми е възможно и е факт, че получих няколко доста задоволителни за мен отговори. Снимка не съм качила, защото сметнах за ненужно, при положение, че както вече писах, ако има някой, който се интересува, ще знае какво точно търся. Както и btw. се получи, един ваш юзър ме насочи къде да търся и съм много доволна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|