|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dim_technik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 2:42 Заглавие: |
|
|
| RAI написа: | СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ!
Хлебарката може да живе до 30дни с откъсната глава!!!
Не умира от радиация!!!
Лично аз съм гледал как се разхожда свободно вътре в работеща микровълнова фурна ,без да и става нищо!!!
НАПАСТ БОЖИЯ!
Ако някой намери приемливо практическо решение, спокойно може да
претендира за Нобелова награда или Гинес!
В електрониката много обича процесорите!
След първото поколение хлебарки процесора умира,но гадовете
продължават да се множат.
Не знам нещо от което да бягат!
RAI
P.S.
А има и няколко вида мутанти с размер на бръмбари!!! |
Ами да , хлебарката е единственото животно на земята ,което от милион години не се е променило - дали е случайно ? Аз лично използувам китайските "бели тебеширчета" -тези дето ги продават в аптеките , доста хора гледат пренебрежително на тях но това е отрова на биологична основа и смея да твърдя че е доста ефикасна.  _________________ Човек се учи докато е жив! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 19:55 Заглавие: |
|
|
Първо да кажа здравейте.
Та сега на въпроса за хлебарките преди четири години си купих от аптеката едни пластмасови кубчета които имаха в вътрешноста си някъква отрова и да ви кажа след като ги разпръснах из цялата къща хлебрките се изгубиха и още не са се появили. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:31 Заглавие: |
|
|
Не вярвам да си ги изтребил до крак.При мен са на периоди-появяват се,скриват се...
Похвалиха ми едни жълти пликчета колкото захарчета за кафе - "Снип".
Разреждали се с вода или бира,и с бояджийска четка се мажат пътеките им.  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Юни 12, 2005 14:34 Заглавие: |
|
|
биологично оръжие му е майката!
котката е добър вариант. Имахме у нас- нито хлебарка, нито муха съм видял непреследвана!
и да вметна поредната руска идея за защита от комари и мухи- нарязваш си тънък полиетилен на лентички и от него си правиш ресни за прозореца.
Вятъра, като ги подухва и ги наелектризира, сещайте се какво се случва с преминаващите гадинки  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|